” Sama sangat ni sampai melopong si Hun tengok.. ” – Netizen

Mira Filzah Kongsi Gambar Bersama ‘ Kembar Terp1sah’ nya Di Set Penggambaran Ustaz Instant Ustazah Sc4mmer Raih Perhatian Warganet. Wah Memang Sama Betul, Sampai Hun Haqeem Pun Melopong Tengok !!

Menerusi akaun Instagram Mira Filzah, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Mira berada di set penggambaran drama Ustaz Instant Ustazah Sc4mmer. Drama ini sedang rancak ditayangkan di kaca TV dan bakal memasuki episod akhir.

Dalam perkongsian oleh Mira ini, Mira mengabadikan beberapa keping gambar bersama Dewi Remaja, Tracie Sinidol. Wajah manis Mira dan Tracie ini sememangnya sering dikatakan sama dan seiras seperti kembar.

Bentuk mata dan senyuman Mira dan Tracie memang kelihatan agak sama. Kata Mira, dia sudah berjumpa dengan kembar terp1sahnya. Apabila bergambar bersama seperti ini, semakin ketara persamaan wajah antara Mira dan Tracie.

Pada paparan gambar terakhir pula, kelihatan Hun Haqeem membuat ekpresi wajah terkej0t melihat Mira dan Tracie. Alahai sampai mel0p0ng mulut Hun, ini memang betul-betul speechless gayanya. Dua-dua pun cantik dan ayu gitu.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Mira ini telah pun meraih hampir 65 ribu tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Ya Allah, samanya.. sama sangat sangat.. Kembar, 2 juchuuu .. Ni lagi real twin.. Hun Haqeem dekat gambar last tu terkej0t bebenor.. “

” Gambar nombor 2 dan 3 tu sungguh sama.. Ok dah jumpa 2 bidadari. Hat tepi tu jangan nak ternganga sangat aih nampak kak mira kuasa dua.. “

” Ye betul muka diorang hampir sama iras. Cuma Tracie nampak muda lagi. Yang si Hun tu sampai ternganga eh tengok kembar bertemu haha.. “

” Hun tu terkej0t sangat tu.. Sama macam twin betul.. Sama terkej0t dengan orang sebelah. kita pun sama.. “

” Eh eh you guys look alike.. jauh kembar mira dari sabah.. Sebijik sama macam twin.. cuba suruh tracie pakai tudung haha.. “

” Macam kembar seiras, sama oh muka. Haa ni baru kembar muka sebijik.. Cantik comel dua-dua.. “

” Ya Allah betul betul macam twin ni.. Tambar qasrina jadi kembar 3.. Kenapa sama sangat ni sampai melop0ng si Hun tengok.. “

Ini betul-betul pelanduk dua serupa, saling tak tump4h muka Mira dan Tracie ini. Kalau berlakon bersama sebagai kembar, tentu sukar untuk cam yang mana satu Mira. Apa-apa pun, semoga Mira dan Tracie maju jaya selalu dalam karier seni mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah, IG Tracie Sinidol

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..