” Apa yang you rasa hari ini, papa dan mama telah rasai.. ” – Jinggo

Ucapan Jinggo Sempena Hari Lahir Anak Sulungnya, Uzair Haqimy Buat Warganet Seb4k. Kata-Kata Yang Sangat Menentuh Hati Dan Sangat Bermakna !!

Meninjau ke akaun instagram Jinggo, p0sting terbaru Jinggo telah membuatkan ramai berasa tersentuh hati dan juga turut berasa seb4k. Jinggo telah berkongsi ucapan hari lahir buat anak sulungnya, Uzair Haqimy.

Tahun ini genap usia Uzair 27 tahun dan pada usia ini Uzair telah pun membina keluarga sendiri dengan mempunyai seorang cahaya mata. Walaupun si anak sudah menjadi ketua keluarga, Jinggo sebagai sorang bapa tetap mendoakan yang terbaik buat anaknya.

Di ruangan kapsyen p0sting ini, Jinggo telah menulis dengan begitu panjang ucapan dan juga doa buat Uzair. Tidak dilupakan, Jinggo tetap menyelitkan nasihat buat Uzair. Bait kata-kata yang dikongsikan sangat bermakna.

Sehingga artikel ini ditulis, p0sting ini telah menerima lebih 5 ribu tanda suka daripada warganet. Uzair sangat beruntung kerana mempunyai seorang bapa yang sentiasa tidak lekang dengan nasihat dan ingatan buat anaknya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai yang begitu tersentuh hati apabila membaca kapsyen yang ditulis Jinggo. Antara komen-komen yang diberikan :

” Kata2 yang samgat menyentuh hati. Hati seorang ibu dan bapa ni tak dapat nak gambarkan mcmana kan kalau untuk anak2. ¬†Happy Birthday uzairhaqimy69.. “

” So touched. hafiah seorang papa buat anaknya .. semuga yang baik baik aje menyinari hidupmu sekeluarga .. happy birthday Haq.. “

” Tkasih tok sidang bg kata2 peringatan dr seorg ayah.. sbb sy dh takde ayah dr umur 6 thn, skrg sy dh 40 thn… syukur masih ada ayah yg penyayang.. untung dan bertuah haq , sis shiela.. “

” Papa ni kalau buat caption tak penah TAK rasa ke hati kita lah , happy birthday Haq.. Kite yg baca kita lak yg pegang tisu ucapan tok sidang ni.. “

” Alhamdulillah. Happy birthday haq.. Semoga jd suami dan ayah yg baik utk isteri dan anak… Moga Allah berkati umurmu.. “

” Selamat hari lahir buat haq.. semoga sentiasa di dalam rahmat Allah swt.. amin 3.. Tok sidang buat kami ter1ak lagi teringat ayah.. “

” Happy Birthday papa c bunga.. Semoga mnjadi imam yg berjaya mndidik makmumnya.. Berbahgia bersama kluarga.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 27 tahun buat Uzair Haqimy. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki selalu dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jinggo

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..