” Berbakat sungguh ni, lukis gambar bakal kak ipar pulak tu. Hehe.. ” – Netizen

Adik Khai Bahar, Kyra Kongsi Video Melukis Potret Wajah Hawa Rizwana Cur1 Perhatian Warganet. Wah Tangan Berseni Sangat Ni. Special Betul Untuk Kak Hawa Ni. Ehem Ehem !!

Semenjak muncul dalam Music Video Khai Bahar berjudul Oh Wanita, nama Hawa Rizwana dikaitkan dengan jejaka segak ini. Khai Bahar sendiri ketika temubual di sebuah stesen radio mengatakan ciri-ciri wanita idamannya ada pada Hawa.

Lebih membuatkan peminat mengusik Khai dan Hawa adalah ketika Khai muncul di Konsert 10Q Melet0p baru-baru ini. Punyalah nervous Khai kena duduk bersebelahan dengan Hawa. Ditambah usikan Nabil Ahmad dan Hael Husaini, sampai tergag4 dan tersasul Khai menjawab soalan, hehe.

Meninjau akaun Instagram adik kepada Khai iaitu Kyra, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Kyra melukiskan potret wajah Hawa sebagai surpr1se untuk si cantik manis itu. Siapa sangka, Kyra ada tangan berseni sebegini.

Kyra menunjukkan penghasilan potret ini dari awal sehingga siap wajah Hawa dilukiskan. Cantik hasil akhirnya secantik orang yang dilukiskannya itu. Tulis Kyra di ruangan kapsyennya, ini adalah surpr1se untuk Hawa dan mengharapkan agar Hawa suka akan lukisan ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Kyra ini mendapat perhatian daripada warganet dan ada juga yang mengusik mengatakan Hawa adalah bakal kakak ipar Kyra. Antara komen-komen lain :

” Kyra so talented, terharunya. Thank you love.. ” – Hawa Rizwana

” Cantik lukisan si cantik manis hawarizwana… seni nya tangan kyra. khai pun pandai lukis juga hawa.. adik beradik seni orgnya.. “

” Berbakat sungguh noo, lukih gambaq kak ipaq pulak tu.. gurau-gurau ya., cantik sangat lukisannya.. “

” Cantiknya so talented kyra.. good job.. cantik bakal kakak ipar.. tahniah suka tengok berseni betul.. “

” Cantiknya potret lukisan kyra ni, berbakat sungguh. Mestilah Hawa suka, hadiah konvo ek. Framekan.. “

” Cantik, berseni sungguh tangan Kyra ye. Wow amazing, adik beradik pandai melukis, anugerah sungguh.. “

” Assalamualaikum Kyra… Cantiknya Definitely Hawa will love it.. Kan Hawa hawarizwana dearest.. “

” Cantiknya macam photocopy pulak, real nampak. elok tangan berseni sungguh. special sungguh untuk hawa yang istimewa ni.. “

” Cantiknya Kyra lukis.. agak2 khaibahar94 pernah lukis hawarizwana gak tak ? sape lg cantik lukis agaknya hehe.. “

Adik beradik tangan berseni, Khai juga pandai melukis seperti Kyra juga. Agaknya Khai pernah melukis wajah Hawa atau tidak ye. Apa-apa pun, itu hanyalah gurauan netizen sahaja. Kalau ada jodoh apa salahnya kan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nrlsykra, IG Khai Bahar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..