” Sharnaaz datang ni tak kan nak tengok Kak Lina kan kan kan.. ” – Elly Mazlein

Video Shila Amzah Dan Sharnaaz Ahmad Diusik Oleh Elly Mazlein Ketika Dalam Program Gegar Vaganza Raih Perhatian Ramai. Terkej0t Shila Sampai Berubah Muka, Tapi Nasib Masing-Masing Sp0rting. Persembahan Shila Pun Terbaik !!

Penyanyi yang berbakat besar iaitu Shila Amzah kini menyertai program realiti Geg4r Vaganza Musim ke-9. Pada minggu ini program tersebut sudah pun memasuki minggu kedua dan menampilkan beberapa penyanyi yang hebat.

Semalam, Shila telah membawakan lagu Getaran Cinta Di Jiwa nyanyian asal Liza Hanim. Shila berjaya membawakan lagu tersebut dengan begitu baik mengikut caranya yang tersendiri. Sememangnya persembahan Shila tidak mengecew4kan peminatnya.

Namun apa yang mencur1 perhatian ramai apabila Elly Mazlein selaku hos telah mengus1k Shila dan Sharnaaz selepas Shila selesai membuat persembahan. Sharnaaz hadir dalam program tersebut sebagai seorang penonton.

Umum mengetahui yang Shila dan Sharnaaz pernah menjadi pasangan kekasih suatu masa dahulu. Kini apabila kedua-duanya kembali single, ada sahaja us1kan yang diterima daripada peminat dan rakan artis.

Jom tonton video di bawah ( video penuh di hujung artikel ) :

Pelbagai respon yang yang diberikan oleh netizen di ruangan komen. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alaa mamu datang untuk funfun jela tu isi masa kosong yg tak tau nak buat apa kat rumah. Dia dtg sokong kawan2 dia jugak.. “

” Tak dinafikan suara dye mmg sedap sgt.. tp aq jeke yg perasan dye nmpk ged1k btl ble shanaaz ad kt dpn.. mcm terkinja2 plk.. “

” Sedap malam ni.. ¬†Ingatkan no 1 tadi.. Aku perasan sharnaz ada la.. Mesti meleleh air mata dlm spek hitam tu.. “

” Shila Amzah terbaik. Memang suka sangat suara n nyanyian Shila. Please.. shila pastikan dapat tempat pertama. Semoga Shila Amzah menjadi johan.. “

” Boleh tak jangan mix kan personal ke kisah s1lam ke artis2 yang bertanding.. muka shila lain kot time kak lina dok sebut2 tu. professional sikit team gv.. “

” Liza lagi sedap lenggoknya… anyway congrats.. Mamu dtg tu tgok sape takkn tomok.. Penyanyi international dh kot, makanan dia je ni.. “

” Tetibe terpandang Shanaaz… Mamu datang support wey.. Fokus betul sharnaz yee ¬†terkenang lettew.. piluu, terus pandang muka sharnaaz.. “

Vokal Shila sememangnya sangat mantap. Apa sahaja lagu yang dibawakan oleh Shila pastinya sentiasa menyeng4t. Semoga Shila Amzah terus sukses dan berjaya sehingga ke peringkat akhir. All the best buat Shila.

Tonton video di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Officialhlive, Shila Amzah dan Youtube Astro Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..