” Ibu kena buat-buat terkej0t besaq baru dia gelak sakan.. ” – DS Siti Nurhaliza

Video Muhammad Afwa Yang Gelak Sakan Apabila Ibunya, Dato’ Seri Siti Nurhaliza Pura-Pura Terkej0t. Alahai Comelnya Afwa, Siap Kenyit Mata Lagi. Syok Dengar Afwa Gelak !!

Penyanyi nombor satu negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza menjadi artis kesayangan ramai peminat. Tidak hanya DS Siti, malah 2 orang cahayamatanya iaitu Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa juga turut menjadi tumpuan ramai.

Meninjau akaun Instagram DS Siti Nurhaliza, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan wajah Afwa yang sedang tersenyum nak4l. Dengan matanya yang dikeny1tkan, Afwa nampak begitu comel sekali.

Hair Band

DS Siti juga teruja melihat telatah Afwa itu. Menerusi akaun Instagram Srikandi.79, video yang diulangsiar dari Instastory DS Siti dimuatnaik yang memaparkan bagaimana Afwa boleh tersengih sambil mengeny1tkan matanya ini.

Kedengaran suara DS Siti membuat acah-acah seperti terkej0t dan ini membuatkan Afwa ketawa gembira. Semakin kuat suara ibu terkej0t, semakin galak ketawa Afwa. Alahai bakal pencur1 hati ramai gadis apabila besar nanti ni.

Muslimah Suit

Jom baca perkongsian di bawah :

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh DS Siti telahpun meraih lebih 50 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Wow for the first time. Afwa jom mummy shai baby sit adik jomā€¦ ger4mnyaaa .. ctdk hari nie mood Afwa super ceria.. riang ria sungguh.. “

Tudung Netizen

” Super duper cute, Alahaiiiā€¦chomel. eeee ger4mnya Afwa ni. So cute & handsome boy ctdk .. can be a heartbre4ker nie nanti Tokti.. hehe.. “

” Dato K junior, ehh comel dooh ni. Ger4mnya lah tengok budak gebu gebas ni. Pipi pau.. “

” Alolo keny1t mata Afwa sayang, comel sangat. Ger4mlah gebu pipi pau ni. So cute ca1r aunty.. “

” Alolo melt1ng terus, comelnya Afwa keny1t mata. Comel gigi 2 batang dekat depan tu.. pipi merah tu.. “

” Wow ca1r hati ni Afwa, cute betul keny1t mata macam tu. Amoi semua pengs4n macam ni Afwa.. “

” Dekat sini nampak muka ibu dia sangat, cheeky boy ni. So cute and handsome boy, awww keny1t mata dekat kita eea.. “

Alahai Afwa, sudahlah putih gebu dan chubby, buat aksi kenyit mata macam itu lagilah membuatkan ramai yang ger4m. Semoga Afwa membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang selalu membanggakan kedua ibu bapa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk, IG Srikandi.79

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..