” Seng4l betul lah Kak Lina ni, berdekah aku ketawa.. ” – Netizen

Video Elly Mazlein Berlakon Bersama Penyampai Radio Era, Nabil Ahmad, Radin Dan Azad Jasmin Buat Warganet Terhibur. Semua Watak Kak Kep0m Tapau Ni. Part Rashidah Utama Tu Paling Lawak. Terbahak-Bahak Dibuatnya, Haha !!

Bersempena hari lahir Nabil Ahmad yang bakal tiba Isnin minggu hadapan, team 3 Pagi Era yang terdiri daripada Azad Jasmin dan Radin Era membuat surpr1se buat rakan sekerja mereka ini. Membawakan hos gandingan Nabil di konti, kehadiran Elly Mazlein menghang4tkan lagi suasana.

Meninjau akaun Instagram Era.je, telah dikongsikan satu video yang memaparkan lakonan Elly bersama Nabil, Azad dan Radin. Ketiga-tiganya membawakan situasi yang berbeza dengan tajuk sketsa ‘ Perang4i perempuan yang lelaki dah tak payah nak pel1k dah ‘.

Nabil membuat lakonan bertanyakan kepada Elly sama ada Elly ok ataupun tidak kerana reaksi Elly yang nampak seperti memikirkan sesuatu dalam fikirannya. Lakonan Elly ternyata tidak mengecew4kan, lawaknya seperti menonton drama Kampung People pula.

Radin pula tentang isu lelaki tidak boleh likes gambar perempuan lain di Instagram sedangkan perempuan tidak mengapa. Part Azad paling mencuit hati, konon-konon mendapat firasat daripada mimpi, terhibur warganet part Elly menyebut namanya Rashidah Utama. Ad0i tajuk lagi Wings terus diberinya, haha.

Jom tonton video di bawah :

Video ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet dan rata-ratanya terhibur melihat lakonan bersahaja Elly. Antara komen-komen mereka :

” Haha ni lawak, nama saya Rashidah, boleh panggil Utama haha. Utama akan tahu dulu, lawak betul kep0m.. “

” Macam-macam watak boleh bawak dengan selamber je, hebatlah kak lina kep0m ni. Terhibur tengok.. “

” Dah kenapa siap perkenalkan diri Nama saya Rasyidah haha. aku skit tekak 3hr tak boleh bercakap, tak boleh makan kak kepom tp hr ni aku terbahak tgok vdeo ni.. “

” Berdekah aku sorang-sorang, kepom ni kan haha. Part Pak Azad paling kelakar. Boleh lak jadi Rashidah Utama haha.. “

” Sc4ry bebenau nih haha. Nak4l la Kak Lina Kep0m ni, ketawa sampai keluar air mata tengok.. “

” Aduh jem aku dengan Kak Lina Kep0m ni, last sekali win tergelak sorang-sorang. Rasyidah utama ye kep0m hahah.. “

” Yang ‘ Utama ‘ tu terbahak aku haha. Sengal betul lah Kak Lina ni, ad0i. Mengekek-ngekek aku gelak, leng0h rahang weh haha.. “

Kalau sudah namanya pelakon, bagi lah apa sahaja watak apa pun tentu menjadi dilakonkan oleh Elly. Jenaka bersahaja dengan riak wajahnya membuatkan orang ketawa besar. Apa-apa pun, semoga Elly terus menghiburkan semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein, IG Era

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..