” Mula-mula senyum tapi bila last-last ternang1s jugak.. ” – Netizen

Video Thr0wback Shuib Sepahtu Bersama Arw4h Siti Sarah Raissuddin Sempena Hari Lahir Shuib Yang Ke 38 Buat Peminat Tersentuh. Seb4knya, Seperti Arw4h Masih Ada !!

12 September 2022 sama seperti tahun lalu buat Shuib Sepahtu. Hari lahirnya ini tiada lagi gelak tawa dan gurau senda isteri tersayang seperti sebelum ini. Hanya kenangan yang terpahat dalam ingatan Shuib.

Meninjau akaun Instagram Siti Sarah Raissuddin, telah dikongsikan satu video yang memaparkan video dan gambar thr0wback Shuib bersama Sarah. Penuh dengan kegembiraan dan terpancar dari wajah Sarah, betapa bahagianya Sarah hidup sebagai isteri Shuib.

Sus4h senang diharungi bersama, jat0h bangunnya Shuib pasti Sarah sentiasa ada di sisi meniupkan semangat buat suaminya ini. Peminat yang menonton video perkongsian ini turut merasai kebahagiaan Sarah.

Sekalipun Sarah sudah setahun men1nggalkan semua orang namun terasa seperti Sarah masih ada. Ketawa Sarah itulah yang menghidupkan dan menceriakan hidup Shuib. Kini yang t1nggal hanya kenangan manis yang menjadi peneman tahkala Shuib merindui Sarah.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih hampir 38 ribu tanda suka daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Cantiknya bidadari syurga Shuib ni, seb4k pulak kita tengok seperti arw4h masih ada, Al fatihah.. “

” Aku senyum dari awal sampai akh1r . senyum tengok bahagia nya arw4h sarah masa dia hidup.. “

” Pasangan sus4h senang sama-sama. Terasa macam masih ada lagi arw4h Siti Sarah bila tengok video¬≤ dia. Al-fatihah buatmu akak. Semoga tenang disana.. “

” Real love… tersenyum tengok video ni… AlFatihah buat arw4h siti sarah. Semoga dicucuri rahmat dan hidayah serta diletakkan dikalangan para solihin.. “

” Tiada ganti yang sepertinya, kasih sayang yang tiada bandingan dan selamanya hanya dia seorang sahaja. Tenang di syurga Siti Sarah Raissuddin.. “

” Rasa macam arw4h masih ada, mula-mula senyum tapi bila last-last ternang1s jugak. Indahnya rumahtangga Shuib dan Sarah, penuh bahagia dan gelak tawa.. “

” Aku pun senyum je tapi sed1h dah tak ada nak dengar celotehnya dan gelaknya tu. Terasa seperti dia masih ada. Al fatihah.. “

Betapa hebat dan kuatnya cinta Sarah pada Shuib. Dari tiada apa-apa sehingga mampu berdiri megah atas usaha mereka sendiri. Selamat hari lahir Shuib dan didoakan agar Shuib gembira selalu bersama anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Sarah Raissuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..