” Steady la Ajak, layan semua dan tak mengecew4kan peminat.. ” – Netizen

Video Ajak Shiro Melayan Peminat-Peminat Yang Mahu Bergambar Bersamanya Raih Pujian Peminat. Sampai Menges0t Ajak Penuhi Permintaan Peminat Untuk Bergambar, Terbaik Lah Ajak !!

Semalam, radio Suria FM telah membuat jelajah ke negeri utara untuk bertemu para peminat dan pendengar setianya. Boleh dikatakan semua penyampai radio dan penyanyi-penyanyi legend turut serta memeriahkan majlis yang dirancang itu.

Pelbagai program dan persembahan dibuat oleh Suria buat pendengarnya di sana. Selain itu, telah dikongsikan gambar-gambar dan video ketika berlangsungnya majlis Jelajah 90 Suria itu di sebuah mall di negeri Kedah Darul Aman.

Namun salah satu video yang dikongsikan di Instagram Suria telah menarik perhatian di mana penyampai radio dan juga pelawak terkenal, Ajak Shiro sedang melayan peminat-peminat yang ingin bergambar bersamanya.

Bahkan kalau dilihat dalam video, Ajak melayan semua peminat yang ingin bergambar hingga dirinya terp4ksa menges0t untuk bergambar dari satu tempat ke satu tempat. Hingga kini, video itu telah mendapat lebih 1,300 tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, warganet menyukai video tersebut dan telah memuji sikap baik Ajak melayan semua peminatnya. Antara komen-komen itu adalah :

” Dalam ramai2 Ajak paling bagos. Caiyok la, dah jupe kat Kuantan memang jenis tak somb0ng, ramah sangat bila berbual.. “

 ” Steady la Ajak, kami tengok sendri dia layan smua peminat kot, dia tak mgecew4kan pminat dia.. “

” Fans punya pasal, nges0t pun nges0t lah hahahaha steady lah Ajak layan semua, nampak happy je dapat bergambar dengan Ajak.. “

Wah memang patut sikap Ajak tu diberikan pujian, tengok Ajak tak lekang dengan senyuman ketika sedang melayan para peminat meskipun dirinya pen4t dan sibuk mengendalikan majlis, janji semua peminat happy.

Bagi yang mengikuti Ajak di siaran radio Suria, pasti tahu Ajak seorang yang sopan santun ketika berbicara. Apa-apa pun, terbaik lah Ajak, semoga Ajak terus maju jaya dalam bidang yang diceburi dan bahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  suriamalaysia, ajakshiro

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..