” Sama muka macam kak Shiera sangat anak teruna ni, handsome.. ” – Netizen

Video Kej0tan Hari Lahir Buat Anak Sharifah Shahirah, Airell Yang Ke 18 Tahun. Manis Sangat Orangnya Bila Senyum, M4lu-M4lu Pulak Masa Tiup Lilin. Muka Seiras Betul Dengan Shiera, C0py Paste !!

Kehidupan selebriti bernama Shiera Ijoy atau nama sebenarnya Sharifah Shahirah seringkali menjadi perhatian ramai peminat. Seorang yang semp0i dan peramah, itu sifat Shiera yang membuatkan peminat menyenangi penyampai radio Suria FM ini.

Meninjau akaun Insatgram Shiera Ijoy, telah dikongsikan satu video yang memaparkan mereka sekeluarga membuat kej0tan hari lahir buat anak lelakinya, Airell. Menyambut hari lahir yang ke 18 tahun, Airell sememangnya seorang anak yang tidak banyak cakap dan pendiam orangnya.

Dalam video ini, Airell nampak m4lu-m4lu ketika semua orang menyanyikan lagu selamat hari lahir. Sambil memegang kek hari lahirnya, Airell meniup lilin yang diletakkan atas keknya ini. Jarang dapat melihat wajah Airell senyum dan senyumannya tak ubah seperti Shiera.

Malah ramai peminat yang mengatakan wajah Airell ini seperti melihat wajah Shiera ketika muda remaja dahulu. Banyak persamaannya anak dan ibu ini, senyuman Airell ini boleh membuatkan ramai yang jat0h hati.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Shiera ini telahpun meraih lebih 5000 tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” 18 tahun dah menantu kita ya besanku hehe. Happy birthday Airell, semoga berjaya selalu dunia dan akh1rat.. “

” Sama muka macam kak Shiera sangat anak teruna ni. Lagi-lagi bila dia senyum, sebijik betul. Happy birthday Airell.. “

” Bila senyum sebijik macam maknya, bila steady muka ayahnya. Segaknya lah anak kaka Rara sorang ni.. “

” Muka sebijik kak Rara, ingatkan kak Rara masa muda-muda tadi. Happy birthday Airell, semoga menjadi anak yang berjasa kepada kedua ibu bapa.. “

” Sebijik emak eyh, tang senyum tu copy paste terus. Handsome, manis sangat tuannya bila senyum.. “

” Alahai handsomenya haa, iras sangat muka maknya. Pemalu sangat anak terun4 ni. muka m4lu-m4lu tiup lilin hehe.. “

” Sebijik muka kak Rara, happy birthday anak muda yang handsome. Jadi anak yang baik ye Airell.. “

Selamat ulangtahun kelahiran yang ke 18 tahun Airell daripada kami di Berita Kopak. Semoga Airell berjaya dalam apa jua lapangan yang diceburi dan menjadi anak yang soleh serta berjasa kepada kedua orang tua kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Ijoy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..