” Ingatkan salah letak gambar tadi, serupa betul muka Aryssa.. ” – Netizen

Kongsi Karakter Anak Perempuan Sulung, Gambar-Gambar Amyra Rosli Semasa Kecil Raih Perhatian Peminat. Alahai Memang Dari Kecil Lagi Dah Cantik. Seiras Sungguh Dengan Muka Aryssa Gambar Amyra Masa Kecil Tu !!

Anak sulung biasanya memikul tanggungjawab yang besar dalam sesebuah keluarga. Membesarnya si sulung, banyak mata yang memerhati terutamanya adik-adik yang menjadikan si sulung sebagai role model dan ikutan mereka.

Meninjau akaun Instagram Amyra Rosli, telah dikongsikan satu video yang memaparkan koleksi gambar Amyra ketika zaman kanak-kanaknya bersama latar belakang suara yang bercerita tentang sifat anak sulung.

Seperti yang diketahui oleh peminat, Amyra merupakan anak sulung daripada 4 orang adik beradik. Menjadi contoh kepada adik-adik yang lain, Amyra bertanyakan kepada peminat siapa di kalangan peminat yang sama berstatus anak sulung perempuan.

Antara sifat-sifat anak sulung perempuan yang dinyatakan dalam video tersebut ialah tidak boleh kena tengk1ng, tegas, harapan keluarga, bercakap lemah lembut dan memahami orang lain. Namun satu kekurangan anak sulung perempuan ini adalah cepat menang1s.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Amyra ini telahpun meraih lebih 26 ribu likes setakat ini. Antara komen-komen peminat :

” Betul lah haha, same here Myra. Cakap lem4h lembut tu macam tak sama je. saya cakap kasar haha.. “

” Saye awak, same la kita senang menang1s , depan orang je garang kuat apa semua. belakang kita paling banyak menang1s.. “

” Comelnya Myra kecil kecil dulu, cantik dari kecil lagi rupanya. Sampai sekarang makin cantik rupawan Myra.. “

” Eh muka macam Aryssa lah haha, sebijik sama muka Aryssa. Ingatkan salah letak gambar tadi, serupa betul.. “

” Sebijik muka Aryssa, comel sejak kecil lagi kak Myra ni. Suka nya tengok gambar-gambar kenangan kak myra ni.. “

” Kecik kecik lagi dah comel cantik gitu Myra ni. Comel je memori kehidupan orang nama Amyra Rosli ni.. “

” Muka Aryssa sama macam mommy masa kecil lah hehe. Kecil kecil pun dah nampak lawa Myra ni.. Dah boleh bayang muka Aryssa remaja nanti macam mana.. “

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, kecomelan dan kecantikan Amira diwarisi oleh puteri kesayangannya, Aryssa. Sudah dapat peminat bayangkan wajah Aryssa apabila meningkat remaja nanti bagaimana. Pretty like mommy. 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..