” Cantiknya anak Kak Bed, sama cantik dengan Kak Bed.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Abby Fana Bersama Anak Perempuannya, Azra Qalilah Cur1 Perhatian Ramai. Wah Dah Besar Dah Lala. Bersihnya Muka, Cantik !!

Meninjau di akaun Instagram, Abby ada berkongsi satu gambar terbaru bersama seorang gadis. Difahamkan gadis tersebut adalah anak angkat Abby yang bernama Azra Qalilah yang dijaga oleh Abby sejak usianya kecil lagi.

Menerusi posting itu, Abby menyatakan bahawa sudah mula bercuti dan beristirehat bersama puteri kesayangannya itu. Bagi yang mengikuti Abby di akaun Instagram pasti mengetahui yang Azra atau panggilan manjanya Lala ini sedang bersekolah di sebuah sekolah agama.

Perkongsian terbaru Abby itu telah mencur1 perhatian warganet dan para peminat Abby. Ada yang masih lagi tidak tahu siapakah Azra. Untuk sekadar info, Abby mempunyai dua anak lelaki hasil perkahwinannya yang terdahulu dan telah pun mempunyai menantu dan cucu.

Sehingga kini, gambar Abby bersama Lala mendapat ratusan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai bersih je tengok muka Lala, macam anak orang Arab sekali pandang bila bertudung seperti itu.

Ikuti perkongsian video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya memuji kecantikan anak perempuan Abby ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Cantiknya anak Kak Bed, sama cantik dengan Kak Bed. Kejap je dah besar Lala kan, bersih betul muka dia.. “

” Alahai manisnya anak dara yang duduk belakang tu. Happy lah dah cuti, boleh jalan2 lah dengan mama, mama ada geng, hehe.. “

” Amboi lama tak nampak, cantik lah dua beran4k ni. Alhamdulillah enjoy your vacation kak Abby and Lala.. “

” Dah besar anak dar4nya, alahai cantik. Selamat bercuti Lala dan Kak Bed. Dah start cuti raya haji ye Kak Bed.. “

” Lala makin cantik. ┬áMisses you so much kak, i wish i can chat with you soon kak, amiin. You are still one of my inspiration and my best former Malaysian radio announcer in my life kak.. “

” Lama tak dengar suara Kak Abby, rindu nak dengar suara Kak Abby di radio. Makin cantik Kak Abby sekarang.. “

” Dah besar anak dar4 ni ye, makin cantik. Selamat bercuti Kak Bed dan anak. Semoga segala urusan Kak Bed sentiasa dipermudahkan.. “

Respon Abby bila ditanya mengenai Lala :

Manis betul Lala sekarang, makin cantik. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Lala terus menjadi anak yang solehah buat Abby dan kehidupan Abby Fana bersama keluarga sentiasa bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG abbyfana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..