” Ee baby Amir, ikut muka Mira dagu runcing.. ” – Netizen

Tahun Pertama Menyambut Hari Bapa, Gambar Terbaru Mira Filzah Bersama Wan Emir Astar Dan Anak Mereka, Wan Khair Amir Raih Perhatian. Wah Struggle Betul Mama Nak Bergambar Sekarang. Baby Amir Dari Tepi Macam Muka Mira Waktu Kecil !!

Kedatangan hari bapa tahun ini pastinya lebih bermakna buat pasangan yang baru menimang cahaya mata. Itulah jua yang dirasai oleh pasangan Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir Astar apabila dapat menyambut hari istimewa ini bersama putera mereka, Wan Khair Amir.

Meninjau akaun Instagram Mira Filzah, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini Mira bersama Emir dan Amir. Kata Mira, struggle is real. Sus4h betul untuk mendapatkan gambar yang perfect apabila ada anak kecil.

Dek kerana Amir sudah mengant0k, gambar menggunakan timer camera hadapan pun boleh asalkan ada gambar bertiga. Kata Mira lagi, namapun Father’s Day, tak akan gambar berdua sahaja tanpa Amir. Amir pun sudah seperti kena paks4 bergambar pula.

Dengan sebiji kek yang tertera tulisan ‘Happy Father’s Day Emir ‘, nampak gembira sekali pasangan ibu bapa baru ini. Wajah Emir walaupun kelihatan sedikit sahaja namun ada di kalangan peminat yang mengatakan Amir seperti wajah Mira ketika kecil.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Emir juga ada berkongsikan bingkisan rasanya setelah bergelar seorang ayah dan rasa kagumnya pada lelaki bergelar ‘ Bapa ‘ dan ibu tunggal yang berperanan sebagai bapa. Gambar kenangan ketika Emir dan Mira ketika kecil dahulu juga ada dikepilkan bersama.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Mira ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Ahh nak kena bab4b Mama ni buat Amir macam tu haha. Kita syak Amir ikut muka mama, kan kan.. “

” Haha sebab Amir tak tahu mak dia Mira Filzah, Kalau tak mesti suka nak bergambar haha.. “

” Amir tahu ke mama dia Mira Filzah. Gambar kena onz setiap angle haha. Mummy paks4 Amir bergambar, kes1an dia haha.. Comel la gambar no 3 tu.. “

” Haha kes1an kepala Amir, no worries nect year insha Allah ada proper photos haha. Sipi pun comelnya Amir.. “

” Happy father’s day Emir. Comelnya Amir, macam muka mamanya sangat la. Dah nampak manisnya tu.. “

” Study ootd ckit2 yew Amir hiihiiā€¦ Papa awk dlu pun bljr ckit2 now dah pandai expresion dah eh. Happy Father day Emir.. “

” Comellah Amir, macam muka Mira masa babylah. Muka mak sangat ni, dari tepi Mira Filzah junior hehe.. “

” Ee baby tu muka Mira lah. Baby Amir ikut muka Mira, dagu runc1ng. Ala comelnya, nampak sipi-sipi pun jadilah.. “

Emir pun comel, Mira pun sama comel waktu kecil. Nampak sipi-sipi pun sudah membuatkan peminat tak sabar hendak tengok muka comel si kecil ini. Selamat menemp0hi alam ibu bapa Mira dan Emir dan semoga berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah, IG Wan Emir Astar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..