” Gambar last tu, terus tersed4k aku Bell.. ” – Netizen

Bell Ngasri Kongsi Gambar-Gambar Bersama Keluarga Di Hari Raya. Gambar Last Tu Nampak Penat Sungguh Yer. Ad0i Bell Haha !!

Berpeluang mengerjakan umrah pada penghujung Ramadhan baru-baru ini, pelakon Bell Ngasri atau popular dengan gelaran Barkoba antara selebriti yang sering mendapat perhatian peminat. Tidak hanya di tanahair malahan sampai ke Tanah Suci Bell tetap disak4t peminat.

Meninjau akaun Instagram Bell Ngasri, telah dikongsikan beberapa keping gambar sempena sambutan hari raya Aidilfitri. Meraikan hari lebaran bersama keluarga tercinta, wajah isteri dan anak-anak Bell turut dipaparkan.

Kata Bell di ruangan kapsyennya, ini antara 9 keping gambar terbaik raya yang diambil pada hari tersebut. Turut sama kelihatan dalam gambar-gambar Bell ini adalah adik beradik Bell antaranya Darling Ngasri dan Naszeli Ngasri.

Meriah juga sambutan raya Bell bersama keluarga. Walaupun tak kesemua adik beradik berkumpul, tentunya sudah cukup membahagiakan kedua orang tua. Bell turut berpesan di hujung kapsyennya supaya melihat semua gambar sehingga ke akhir.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Bell ini telah pun mendapat tumpuan daripada ramai peminat. Sudah namanya Bell, tentu ada sahaja hal yang melucukan dibuat olehnya. Antara komen-komen peminat :

” Selamat hari raya Bell. Yang last tu pasti haha. Raya sakan sampai pengs4n ye bell. Yak yak yeayyy.. “

” Sambil minum air kopi dan makan kuih raya, sambil slide slide gambor Bell sekeluarga. Gambar last tu, terus tersed4k aku Bell.. “

” Gambar ke 8, cutenya bell dgn anne ngasri, teringat masa kecil dorang berlakon, gambar ke 9. Gambar last nohh, haha.. “

” Gambar terakhir memang paling win. Barkoba nmpk PERILLYS thn ni, btw SHRAMZB ye barkoba.. “

” Yg last tu ANEH. paling win haha. Sampai tidur terus. Selamat hari raya Bell. Ada nur eh sejak balik umrah ni hehe.. “

” Gambar last tu haha, sak1t perut betul gelak. Sempat lagi ko eh Bell haha. Mat ri ye Bell the legend.. “

” Gambar no 9 tu paling terbaik haha. Duta Yak Yak Yeayy ni, janji raya penuh kan haha. Selamat hari raya Bell.. “

” Ok faham kenapa suruh tengok sampai hab1s haha. Abang Bell memang tak m1ss buat hal kan haha.. “

Alahai Bell Bell, let1h sangat beraya nampaknya tu. Sampai terlent0k terus, haha ada sahaja kelakarnya Si Bell ini. Apa pun, selamat hari raya Bell sekeluarga. Semoga terus gembira dan sentiasa dalam rahmat Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..