” I have been hiding my father from public knowledge for the past 27 years.. – Myra

Ded4h Siapakah Gerangan Bapanya, Tak Sangka Rupanya Finalis Dewi Remaja 2019/2020, Myra Natasya Ini Anak Tunggal Halim Othman. Wah Lamanya Myra Simpan Rahsia, Ingatkan Halim Othman Tak Pernah Kahwin. Cantik Myra, Wajah Saling Tak Tumpah Seperti Bapanya !!

Meninjau di akaun Instagram bintang baharu, Myra Natasya telah berkongsi satu pautan di Instagram story tentang dirinya. Tulis Myra sudah 27 tahun Myra menyembunyikan siapakah bapanya daripada pengetahuan umum dan media.

Rupanya-rupanya, finalis Dewi Remaja 2019/2020 ini adalah anak kepada bekas penyampai radio terkenal, Halim Othman. Menerusi perkongsian Harian Metro, Mya menjelaskan yang sudah tiba masa yang sesuai untuk dirinya mended4hkan hal tersebut kepada umum.

Myra juga memberitahu yang Myra menghormati permintaan ayahnya yang telah membina nama sebagai penyampai radio dan pengacara. Selain itu, Myra berkongsi cerita pada awalnya, Halim kurang bersetuju mengenai pembabitan dalam dunia seni kerana bimbangkan dirinya.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Setelah pended4han tersebut diumumkan, Myra turut berkongsi kata ucapan terima kasih kepada umum yang mendoakan terbaik buat dirinya. Wahh, cantik betul anak dar4 Halim Othman ni, memang tak sangka rupanya Myra adalah anak Halim.

Tapi jika dilihat raut wajah Myra, memang saling tidak tumpah seperti wajah bapanya. Difahamkan, Myra atau nama sebenarnya Yusmyra Natasya adalah anak hasil perkahwinan Halim Othman bersama bek4s isterinya iaitu Yusnita Omar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Myra Natasya, Halim Othman, Harian Metro

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..