” Dua orang ‘masuk air’, tak pernah tak lawak.. ” – Netizen

Bell Ngasri Kongsi Video Memandu Kereta Tanpa Memegang Stereng Buat Ramai Terhibur. Wah, Nampak Hebat Tetapi Rupa-Rupanya Ada Rahsia Di Sebaliknya !!

Nama Bell Ngasri tidak perlu diperkenalkan lagi. Bell merupakan seorang pelakon dan juga pelawak yang cukup dikenali. Lawak sp0ntan Bell sering membuatkan ramai peminat terhibur. Apa sahaja perkongsian Bell sering mencuit hati peminat.

Terbaru di akaun Instagram miliknya, Bell telah berkongsi sebuah video yang memaparkan dirinya memandu kereta tanpa memegang stereng. Turut bersama dengan Bell di dalam kereta tersebut ialah Ieda Moin.

Bell menunjukkan kehebatannya memandu sambil Ieda memuji Bell. Namun di akhir video Bell menunjukkan rahsia di sebalik pemanduannya tanpa memegang stereng. Rupanya-rupanya kereta tersebut di atas sebuah lori.

Terdapat beberapa krew turut berada di sekeliling kereta tersebut. Nampaknya Bell sedang melakukan sesi penggambaran. Tambahan pula berpasangan dengan Ieda yang juga seorang yang gemar membuat jenaka.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telah menerima banyak emoji ketawa di ruangan komen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Dua orang ‘ masuk air ‘, tak pernah tak lawak.. tesla wow.. buat hal sungguh dua orang ni.. kelakar tak habis.. “

” Ad0i, haha.. tak pernah tak lawak.. baru nak kec4m.. ini semua p0yo.. bell, puasa tak tahun ni.. haha.. bell.. “

” Haha.. tahun ni puasa tak.. aing2 tesla ni.. mcm area rmh sy je ni.templer park ye bell.ada sh0oting ke.. “

” Ni kt area Setia Eco Templer nih.. Steady Barkoba…Bulan puasa is coming.. barkoba mesti kena puasa¬† penuh.. “

” Mokkkkkkk power tu.. laa.. pikir knight rider ke.. Ni bukan iklan c0vid tu ke? rasa macam pernah tengok.. “

” Bell ¬†tadi aku nampak ayah kau dekat dato onn sempat beborak je tak sempat amik gamba segan.. steady bell .. “

” Lawak la ko ni Bell.. baru nak puji sekali kau kant0ikan.. best la bawa keta atas lori.. haha.. hebat tau.. “

Ad0i, ada sahaja idea Bell untuk membuat lawak. Lawak Bell memang sangat bersahaja dan sp0ntan. Semoga Bell Ngasri terus menceriakan dunia hiburan tanah air dan menghiburkan ramai orang. All the best buat Bell.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..