” Melayu tak mau langsung, kemain hang Jebat. Haha.. ” – Netizen

Video Perbualan Santai Jebat Jayden Bersama Babanya, Sharnaaz Ahmad Mencuit Hati Ramai. Amboi Jebat, Nak Awek Mat Saleh Yer. Tinggi Betul Taste Tu, Sampai 21 Orang Terus Awek Jebat Nak. Kalah Baba Ni, Lawak Sungguh Lah Jebat !!

Setiap kali meluangkan masa bersama, pasti ada sahaja perbualan antara Sharnaaz Ahmad dan heronya, Jebat Jayden yang mencuit hati. Jebat yang semakin petah bercakap ini ada sahaja ideanya untuk menjawab semua soalan daripada babanya ini.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu video ketika Sharnaaz menjenguk Jebat di rumah Nabila. Berbual di luar rumah, Jebat menyuruh Sharnaaz membuka kasut namun Sharnaaz mengatakan dia tidak masuk ke dalam rumah.

Shawl Airis

Sharnaaz menyambung perbualan mereka dan bertanya kepada Jebat sama ada Jebat mahukan awek Melayu, Cina atau mat saleh. Dengan penuh confident, Jebat menjawab mahu awek mat saleh dengan muka comelnya itu.

Amboi Jebat, mentang-mentang Baba bagi pilihan, taste Jebat bukan main lagi. Siap hendak 21 orang lagi awek, ketawa besar Sharnaaz mendengar jawapan si ciliknya ini. Makin besar, makin lawaklah Jebat.

Tudung Netizen

Jom tonton video di bawah :

Baru beberapa jam dikongsikan, video ini telahpun ditonton lebih 123 ribu tontonan. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Terhibur betul video video boy ni, 21 siap lah ampa haha. Jebat so cute, confident je dia cakap nak mat saleh. Jebat Jebat.. “

” Amb0i Jebat, nak mat saleh jugak tu tak menahan haha. Okay lah tu boy pun dah rupa k pop sikit sikit haha.. “

” Tinggi taste anak teruna ni, nak mat saleh lagi. Comel tak boleh bawak bincang la hero baby ni.. “

Arab Shawl

” Tu dia aihh, nak mat salleh haha. Bijak sungguh mulut dia laa, ada je benda nak dijawabnya tu. Aih lah anak antu sorang ni.. “

” Bukan main ekk taste dia, nak mat saleh boy nanti mommy mar4h haha. Comel sangat jawapannya.. “

” Kemain haa nak mat saleh, taste dia kelas betul. 21 tu baba weh, steady Jebat. Comel je Jebat, budak saya tak ghisau ni.. “

” Melayu tak mau langsung, kemain hang Jebat haha. Ad0ilag pandai tu jawab nak mat saleh. 21 lagi tu haha, Jebat Jayden so cute.. “

” Sakan dia noh, mat saleh pun mat saleh laa. Lawak betul Jebat ni, pet4h sanagt sekarang ger4m je dengan boy ni.. “

Jebat Jebat, penghibur hati baba yang sentiasa membuatkan baba gembira dan bahagia. Kalau sampai 21 orang awek Jebat, boleh pen1ng baba dibuatnya Jebat, haha. Apa-apa pun, membesar dengan sihat selalu dan semoga Jebat jadi anak yang soleh untuk mommy dan baba.

Silakan SHARE..

Sumber : Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..