” Alahai ger4mnya tengok peha Bilal, rasa macam nak gig1t, hehe.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Neelofa, Muhammad Bilal Yang Buat Ramai Jadi Ger4m Melihatnya. Nampak M0ntel Lah Bilal. Paha Tu Berkatam Katam Tengok !!

Pada 29 Januari lalu, pengacara dan usahawan Neelofa telah selamat melahirkan anak pertamanya iaitu seorang bayi lelaki. Berita gembira tersebut telah dikongsikan sendiri oleh suami Neelofa, Haris Ismail menerusi akaun Instagramnya.

Semalam, Neelofa telah berkongsi gambar pertamanya setelah selesai menjalani pant4ng. Difahamkan gambar itu diambil ketika Neelofa bertemu doktor untuk pemeriksaan dirinya serta Bilal. Turut kelihatan dalam gambar adalah Bilal yang berada dalam kend0ngan umminya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram fan Neelofa, lofa world telah berkongsi gambar terbaru Bilal. Gambar tersebut sebenarnya diambil menerusi Ig story milik Neelofa. Perkongsian itu telah mencur1 perhatian ramai peminat.

Meskipun wajah Bilal masih belum dikongsikan, bentuk badan Bilal dalam gambar tersebut buat yang melihat menjadi ger4m. Ada yang menyatakan bahawa anak Neelofa ini kelihatan berisi lebih-lebih lagi pada bahagian pahanya.

Ikuti perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian tersebut dan memuji kecomelan anak Neelofa. Antara komen-komen menarik adalah :

” Comey je Bilal, ger4m lah nengok kaki Bilal tu. Semoga Bilal terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.. “

” Alahaiiiiiii ger4mnya tengok paha Bilal, hehe rasa macam nak gig1t. Tak sabar nak tengok muka Bilal, tengok macam ni pun dah comel.. “

” Wahh besar dengan jayanya, ummi bagi susu banyak ni dekat Bilal, tu sebab m0ntel sangat ni, hehe.. “

” Ishhhhh ger4m tengok paha tu, macam ayam kfc. P4mpers saiz apa, nampak besar betul lah Bilal, haha.. “

” Masyaallah, dah tujuk kecuali muka 2/3 hr lagi mungkin full kan gambar, hehe. Terserlah betul pahanya tu.. “

” Sihatnya Bilal, pandai ummi jaga. Tengok gaya ni leher pun tak berapa nampak, sebab pipi bamb4m2 sangat.. “

” Comey dooh ni baby Bilal, putih melep4k. Badan pun gemp4l nampak gayanyan ni, hehe, alahai ger4mmmm. Tak sabar nak tengok muka Bilal.. “

Alahai m0ntelnya Bilal, patut ramai yang ger4m tengok. Malah bukan itu saja, ramai yang menantikan untuk melihat wajah anak pasangan ini. Apa-apa pun semoga Bilal sentiasa dalam keadaan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa.world, Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..