” Cantiknya Makder, Makder ada iras arw4h Siti Sarah.. ” – Netizen

Video Terbaru Raisuddin Hamzah Bersama Isterinya Raih Perhatian Ramai. Alahai, Sweetnya Pasangan Ni, Makder Pun Cantik Sangat Bila Bersolek !!

Meninjau ke akaun Instagram isteri Raisuddin Hamzah dengan nama Suciuwais, video terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Siti Fatimah Suberi atau mesra dipanggil Makder ini kelihatan begitu berbeza sekali.

Berpakaian sedondon berwarna ungu, penampilan pasangan Raisuddin bersama isterinya ini nampak begitu sweet sekali. Siti Fatimah juga nampak begitu cantik apabila bersolek manakala Raisuddin pula nampak lebih muda daripada selalu.

Shawl Airis

Selain itu, video bersama Shuib dan anak-anak juga turut dikongsikan. Pastinya video yang dikongsikan ini merupakan sesi foto untuk sambutan hari raya aidilfitri yang bakal menjelang nanti. Mesti ada yang tak sabar menanti.

Perkongsian ini menerima lebih daripada 15 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ada yang menyatakan rupa paras dan gelagat Siti Fatimah seiras dengan menantunya iaitu arw4h Siti Sarah. Lebih-lebih lagi caranya memakai shawl, nampak sama.

Tudung Netizen

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji penampilan Makder yang kelihatan begitu cantik apabila sesekali bersolek. Antara komen-komen yang diberikan :

” Makdeee lawaaanyaaaaa, atook mtk baby.. Lama tak jumpa uncle n makde.. Ttp maintan handsome & cantik.. Semoga sihat selalu.. bahagia ke jannah.. “

” Makder mcm ger4m je tu.., ke nk mintak no2 kot sbb atok dh smart bbaju melayu… jgn macem2 atok, geng syg makder ni ramai.. “

Cosmoderm

” Sweetnya.. semoga berkekalan hingga akhir hay4t Aamiin.. Tak boleh move on tgk baju makder suciuwais u cantik sangtā€¦ “

” Atok tu sebenar nya hendsome lagi.. nampak syg sgt kat makder.. Makder ada iras arw4h cara senyum dan muka tu.. Al fatihah.. “

” Raya tahun ni shuib di kelilingi semua yg menyayangi ank2 shuib.. ayah arw4h dgn isteri cukup menyayangi semua cucu alhamdulilah… bahagia walau tkk cukup semua… “

” Makde ada iras arw4h siti sarah.. Makderr dgn atokk aduduuuu.. tp yg tgk ttp ada rasa seb4k jg sbb terbayang arw4h….. al Fatihah utk Siti Sarah.. “

” Muda trs atok… smg jodoh hingga SYURGA.. Amin.. Knp bila tgk fmly ni.. Msty sy menitis air matew… semoga arw4h d tmpatkn d kalangan org2 yg beriman.. AL-FATIHAH.. “

Wah, seronok melihat keharmonian keluarga ini yang nampak begitu bahagia sekali. Cantik dan handsome belaka dengan memakai baju sedondon. Semoga keluarga ini terus bahagia sehingga ke syurga. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suci Uwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..