” Comelnya, ger4m tengok anak Korea ni.. ” – Netizen

Video Maryam You Narae Bersama Anaknya, Rina Buat Ramai Ger4m Melihatnya. Comel Sangat Baby Rina. Bila Tersenyum Tu Sebijik Muka Daddy !!

Meninjau ke akaun Instagram Maryam You Narae, satu video yang dikongsikan oleh Maryam telah meraih perhatian ramai. Maryam telah memuatnaik video dirinya bersama cahaya mata perempuannya iaitu Rina.

Video tersebut dirakamkan ketika mereka berada di Genting Highlands Premium Outlet dan pastinya Maryam dan suami sedang bercuti bersama Rina. Rina dilihat sangat comel persis anak Korea betul walaupun mempunyai dar4h kacuk4n melayu.

Hair Band

Tambahan pula pakaian yang dipakai Rina juga seperti anak Korea dan sesekali dapat dilihat wajah Rina tersenyum. Ramai menyatakan wajah Rina seperti bapanya, Nik Muhammad Ryzal namun mata dan kulitnya yang putih seperti Maryam.

Ramai yang tidak sabar untuk melihat Rina cepat membesar. Pastinya secantik ibunya dan boleh bercakap dalam pelbagai bahasa terutamanya bahasa korea dan bahasa melayu. Wah, sangatlah beruntung baby Rina.

Muslimah Suit

Jom tonton video di bawah :

Wajah comel Rina membuatkan ramai netizen ger4m melihatnya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Muka ryzall sangat.. G0rgeous babyy.. senyum mcm rizal,, eeii tak jumpa pun akak pun pg gent1ng premium outlet td.. “

” Waaa… nmpak maryam ngan rizal lah tadi.. lagi sorang tak perasan sapa… The face… Like father like daughter… “

” Muka ryzal mata mummy dia.. msti rina pndai ckp korea, mlyu, english.. fuhh brnak2 je dh pndai 3bhsa.. bestnye.. “

Tudung Netizen

” Maryam tambah cantik…. babynya cantik.. Comel rina.. Eeeeee…. ger4mnya tengok anak korea niiiii…. Comel ngattt… “

” Allah. Comel Nyerr Semoga Menjadi Anak Yang Solehah Baby Rina Stay Safe.. sbji mcm ryzalibrhm ,ank ayh bet0ll.. “

” Comeyyy… baby muka mix rizal dan mummy.. Betul betul korean bajuuu diaa.. Muka ryzal mata mummy dia.. “

” Maryam .. u look soo happy now.. more glowing n happier than before rina here .. aku ger4m tgk mak die je hahaha.. “

Semakin Rina membesar semakin comel Rina ni. Wajah Rina sememangnya nampak Korea sangat. Semoga Rina membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam You Narae, Ryzal Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan