” The nice car, murah rezeki Qasha.. ” – Inaijari01

Video Dan Gambar Sekitar Uqasha Senrose Buat Kej0tan Hadiahkan Kereta Baru Buat Ibu Tersayang Ketika Sambutan Hari Lahir Adiknya, Raysha Rizrose. Wow Bukan Biasa-Biasa Kereta Uqasha Hadiah Tu, Terkej0t Ibu Uqasha Tengok !!

Meninjau di akaun Instagram Uqasha telah berkongsi beberapa gambar sekitar majlis hari lahir adik perempuannya, Raysha Rizrose bersama keluarga tersayang. Namun ketika sambutan hari lahir Raysha, Uqasha telah membuat kej0tan istimewa kepada ibunya.

Menerusi akaun Instagram Inaijari01 telah berkongsi beberapa video yang memaparkan Uqasha telah menghadiahkan sebuah kereta mewah kepada ibunya, Puan Rosmizai Mohd Noor dan sekitar majlis hari lahir Raysha. Kelihatan dalam video pertama, Uqasha telah memandu sendiri kereta tersebut dan membawanya kepada Puan Rosmizai.

Jelas kelihatan Puan Rosmizai terkej0t menerima hadiah daripada anak tersayang. Uqasha kelihatan seb4k saat memberi kunci kereta kepada ibunya. Selain kereta, sejambak bunga ros merah turut dihadiahkan oleh Uqasha kepada Puan Rosmizai.

Selain video Uqasha menerima hadiah kereta, satu video lain memaparkan Rasya sedang menyanyi sebuah lagu ketika majlis sambutan hari lahirnya. Merdu sungguh suara Raysha menyanyi. Bukan sahaja pandai berlakon, rupanya Raysha ada bakat dalam bidang nyanyian.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Wow kereta tu bukan biasa-biasa, ratusan ribu nilainya, mahunya si ibu tak terkej0t. Lagi-lagi sambutan hari lahir anak, ibu pula yang dapat hadiah. Semooga murah lagi rezeki Uqasha selepas ini sebab sentiasa membahagiakan ibu tersayang.

Apa-apa pun, di kesempatan ini kami ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada Raysha. Semoga Raysha akan terus maju jaya dalam bidang lakonan dan segala urusan Raysha sentiasa dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari01, uqashasenrose2, raysharizrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..