” Ketika mereka tertawa melihat dia meloncat gembira, saya merasa sed1h di hati.. ” – Jinggo

Di Sebalik Kegembiraan Sheila Rusly Bakal Menimang Cucu, Jinggo Dedah Kesed1han Isterinya Itu. Sayu Kapsyen Tok Sidang, Yang Pernah Lalui Je Faham Perasaan Sheila. Syukur Alhamdulillah !!

Sepertimana yang semua peminat ketahui, pelakon wanita yang juga merupakan menantu sulung pengarah tersohor, Jinggo dan Sheila Rusly bakal mendapat seorang bayi perempuan. Pada majlis baby shower semalam, jantina bayi ini dided4hkan kepada umum.

Tidak hanya Elisya dan suaminya Uzair yang gembira, malah gelagat Sheila yang melompat kegembiraan turut menjadi perhatian ramai. Namun di sebaliknya ada juga terselit kesed1hannya buat bakal nenek dan atok ini.

TreeAcne

Meninjau akuan instagram Tok Sidang Jinggo, telah dikongsikan moment yang memaparkan Shiela menitiskan air matanya ketika majlis berlangsung. Cerita Jinggo, melihat Sheila bahagia sebegitu membuatkan dirinya berasa sed1h kerana tiada siapa yang tahu apa sebenarnya yang Sheila rasai.

Lebih mengenali isterinya ini, rupanya sudah lama terpendam hasrat Sheila dan Jinggo untuk memiliki cahayamata perempuan. Tiada rezeki untuk anak perempuan namun Allah mengatur yang lebih indah dengan kurniaan cucu perempuan. Ucapan terima kasih juga diucapkan oleh Jinggo terhadap Elisya dan Haq kerana memakbulkan impian Sheila yang sudah 26 tahun lamanya itu.

Tudung Netizen

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Jinggo ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat dan ramai yang turut rasa seb4k membaca kapsyen ini. Antara komen-komen peminat :

” So sweet of u abah.. u are the best husband n papa ever.. InsyaAllah always doa for u abah n mummy.. am happy for u.. “

” Seb4k i tengok sis, so happy. Tahniah dada dan nana, Alhamdulillah impian 26 tahun dulu bakal termakbul.. “

” Hope 1 day aku pn boleh gembirakan suami, ma abah, ibu n ayah dgn kehadiran zuriat yg kami nanti2 kn selama ni. Aamiin. menitik air mata aku.. “

Pillow Car

” Allah itu maha adil… terdetik perkara yg sama dalam hati… mereka tidak dikurniakan anak perempuan tapi naaahhh cucu pertama mereka Baby Girl lah… InsyaAllah.. “

” Tahniah tumpang gembira.. cucu perempuan alhamdulillah. Aku pulak yang nang1s, kami tgok sis nang1s, kami trut sama ngalir air mata.. “

” Akhirnya Allah kurniakan anak perempuan dalam rumahtanggan TS n sis.. Tahniah kpd semua. Semoga nanti babynya juga ibunya sihat2 belaka.. Selamat naik pangkat TS.. “

” Allah maha baik. Tak dapat anak perempuan dapat menantu perempuan yg baik. Alhamdulillah. Akan datang cucu perempuan pulakā€¦ Semoga semua dipermudahkan. Aamiin. In Shaa Allah.. “

” Seb4k pulak baca coretan nie.. semoga semuanya baik sja dan dipermudahkan. Tumpang happy, Allah makbulkn doa family TS n sis.. “

Benar, Allah itu Maha Penyayang. Doa yang dipohon 26 tahun dahulu dimakbulkan dalam jalan yang terbaik oleh-Nya. Tahniah buat Sheila Rusly dan Jinggo yang bakal menimang cucunya kurang 2 minggu sahaja lagi. Semoga segalanya dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jinggo_jspictures, IG Sheila Rusly, IG Majalah Nona

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..