” Ololo mata ibunya, mulut daddynya sangat sebelum kurus.. ” – Netizen

Ernie Zakri Kongsi Gambar Close up Anak Perempuannya, Nur Khawla Soleha Tarik Perhatian Peminat. Muka Macam Daddy Sangat. Tapi Mata Ikut Mommy Lah, Bulat Betul !!

Hampir 3 bulan bergelar ayah dan ibu baru, pasangan duet hang4t, Ernie Zakri dan Syamel semakin bahagia dengan kehadiran Nur Khawla Soleha. Wajah Khawla juga pertama kali dided4hkan kepada umum ketika Aidilfitri baru-baru ini.

Meninjau akaun Instagram Ernie Zakri, telah dimuatnaik sekeping gambar Khawla. Dipakaikan baju bercorak kotak-kotak dan berwarna hitam putih, wajah comel Khawla nampak begitu seiras dengan daddynya. Ramai antara peminat menyatakan perihal ini di ruangan komen.

Cerita Ernie, dek kerana kalutnya mereka suami isteri, ketika pertama kali mengambil gambar ini, Syamel terlupa memasukkan memory card. Sudah beratus-ratus keping gambar yang diambil, barulah mereka menyedari tentang ketiadaan memory card itu.

Mengulangi sesi bergambar untuk kali kedua, Khawla memberikan kerjasama yang baik. Bak kata Ernie, demi memuaskan hati kedua ibu bapa, Khawla redha sahajalah. Baru nampak gambar close up Khawla, mata tu sama macam Ernie lah.

Jom baca perkongsian di bawah :

Ernie turut memaklumkan pada hujung kapsyennya akaun Instagram Khawla yang telah diwujudkan iaitu ‘nkhawlasoleha’. Antara komen-komen peminat :

” Alaaa shayang anak daddy. Rindunyaaaaaaa. by the way Eibu awak dah boleh dah buatkan ig anak awk senang saya nak masukkan gambar & video dia hehehee.. “

” Ger4m aunty tengok, so cute. my daughter tooo pretty, makin comel khawla ni. b4mb4m sangat.. “

” Halo sayang lola, anak solehah mommy dan daddy yang comel. Syamel sangat ni hahaha tak pe mommy daddy dua¬≤ pn comel.. anak mmg lg la comel.. “

” Cantik dan comelnya Khawla, muka BangMel sangat. ger4mmnya… semoga sihat selalu anak comel.. “

” Cantik ciptaan Allah. Semuga Khawla menjadi anak solehah. laa dady mamy dua kelam kabut haha.. “

” Ni adalah daddy versi pompuan, dak syamel betol laaa . Semoga membesar menjadi anak yang solehah.. “

” Ololo mata ibunya, mulut daddy nya sangat sebelum kurus, Cutie Pie. comel sungguh khawla. Semoga menjadi anak yang solehah ye syg.. “

” Cute lah. Muka macam daddy dia tapi mata macam ibu dia. Eyy pipi dia temb4m lahh ger4mmm.. “

Pengalaman pertama bergelar mak ayah memang semua orang akan menjadi kelam kabut, perkara normal itu Ernie, hehe. Apa-apa pun, semoga Khawla membesar menjadi anak yang solehah dan Ernie sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ernie Zakri, IG Azwahoney

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..