” Comelnya cucu-cucu Nanny, ger4m tengok.. ” – Netizen

Gambar Didie Alias Bersama Tiga Orang Cucunya Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Comel-Comel Semuanya, Nama Pun Sedap. Yang Kecil Tu Dah Macam Anak Korea !!

Baru-baru ini, telah dikongsikan oleh pelakon Didie Alias berita gembira baru sahaja menimang cucu ketiganya. Difahamkan kelahiran cucu barunya itu adalah zuriat pertama anak kedua Didie iaitu Nur Dinie Ridzuan Hashim.

Meninjau di akaun Instagram Didie, telah memuatnaik gambar bersama tiga orang cucunya. Kelihatan cucu sulung Didie telah pun besar dan Didie mempunyai seorang cucu lelaki serta dua orang cucu perempuan.

Di kapsyen, Didie turut berkongsi nama-nama cucunya iaitu, Seth Shahriman, Suri Shahriman dan yang kecil adalah Hannah Jasmine. Perkongsian gambar Didie bersama cucu-cucunya itu telah mencur1 perhatian ramai.

Ada yang tidak menyangka, Didie sudah mempunyai tiga orang cucu dan memuji kecomelan cucu-cucu Didie dalam gambar itu. Sehingga kini gambar Didie bersama cucu-cucu telah mendapat lebih 4 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang menyukai perkongsian gambar oleh Didie dan dalam masa yang sama ada yang terhibur melihat gaya cucu sulung Didie dalam gambar. Antara komen-komen warganet :

 ” Comelnya cucu-cucu Nanny, ger4m tengok. Nanny maintain muda lagi, huhu walaupun cucu dah tiga orang.. “

” Wow comel lah cucu-cucu Nanny rock ni, hehe napa yang besar tu tutup hidung, nanny kent0t ke, hahaha.. “

” Lahh cucu ka, ingat bergambar dengan anak-anak. Sedap nama cucu-cucu Didie Alias, semua comel. Yang perempuan tu bulat betul mata.. “

” Assalamualaikum wow Alhamdulillah cerianya nanny Didie ni muda lgi. Untung cucu ada nenek sportim and vogue.. “

” Gojes grandma. Heheh kecil tu macam baby Korea, cucu yang tengah ada muka iras nanny lah, cute2 semuanya.. “

” Hahaha yang besar sempat lagi buat perangai tutup hidung time nak bergambar. Btw cucu2 Kak Didie comel2 lah.. “

”  Dah ada cucu rupanya Didie. Sedap nama cucu-cucu nanny Didie. Happy tengok nanny dan cucu2 bergambar.. “

Nasib Didie tulis cucu-cucu, kalau tak tulis memang orang ingat Didie bergambar dengan anak-anak. Comel semuanya cucu-cucu Didie Alias ni. Apa-apa pun semoga cucu-cucu Didie membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tua mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Didie Alias

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..