” Kalau saya duet dengan awak, saya nak awak pinjamkan mic la.. ” – Ernie Zakri

Mengulangi Sejarah, Duet Hael Husaini Bersama Juara Big Stage, Angelica Paujin Raih Pujian Peminat. Wah Memang Gandingan Suara Yang Padu, Siap Bawak Microphone Khas Lagi !!

Angelica Paujin atau lebih dikenali dengan nama Elica pernah bergelar Juara Mentor Millenia 2017. Protege kepada Akim ketika itu kini membuktikan kehebatannya apabila dinobatkan sebagai Juara Big Stage 2022 malam tadi.

Kekuatan vokal dan persembahan yang bertenaga daripada Elica mendapat tep0kan gemur0h daripada semua penonton di auditorium. Selain beraksi solo, Elica turut berduet bersama penyanyi hebat, Hael Husaini sebagai salah satu tugasannya.

Shawl Airis

Meninjau akaun Instagram Hael Husaini, telah dikongsikan sedutan video ketika persembahan mereka sedang berlangsung. Seakan mengulangi sejarah Mentor, gandingan suara Hael dan Elica yang merdu berjaya menambat hati penonton.

Chemistry yang bagus ditambah lagi dengan vokal yang mantap, ianya antara persembahan terbaik semalam. Hael turut sama membawa 2 microphone khas berwarna merah dan biru di mana ianya digunakan oleh mereka berdua untuk membuat persembahan.

Baju Barbie

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. ) 

Posting oleh Hael ini telahpun meraih lebih 30 ribu likes daripada peminat setakat ini. Selain pujian untuk gandingan suara bersama Elica, sudah tentunya microphone Hael menjadi perhatian peminat. Antara komen-komen :

” Kalau saya duet dengan awak, saya nak awak pinjamkan mic la. Nak color pink. Btw congrats elicapaujin. Can’t wait for your new single.. ” – Ernie Zakri

” Yeay b4di juara, Juara mentor juara big stage, Both duet with Hael. Congrats adik. best g1la duet korang malam ni, padu.. “

Arab Shawl

” Agak-agak kalau suara sumb4ng nyanyi pakai microphone Hael, auto merdu kot ek hehe. That so powerful. I love Elica duet with you. Aishh tak leh move on gini.. “

” Nak pinjam mic kejap hehe, special betul mic dia. Incredible, awesome collaboration. Congratulations both of you. Juara Mentor, juara Big Stage, juara duet.. “

” Mic awak cantiklah, mantap dua-dua. I love u both punya chemistry. Ini namanya concert, duet terpadu. Ternombor satu.. “

” Dari Mentor lagi hingga Bigstage kalau duet memang power. Sejarah berulang kembali. Tiba seb4k, tahu tahu menang. Tahniah korang, Tengok mic tu , sweet betul.. “

” Haritu dekat mentor, juara.. dekat bigstage pun juara.. lain macam aura hael + elica ni. chemistry memang powerrrr. Sejarah berulang.. “

Tahniah Elica atas kemenangan Juara Big Stage daripada kami di Berita Kopak. Semoga karier seni Elica selepas ini lebih bersinar dan menjadi penyanyi yang hebat dalam industri. Take care dan stay safe Elica walau di mana berada.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hael Husaini, IG Angelica Paujin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..