” Menang1s tengok, Alhamdulillah. Allah bagi cuma cepat atau lambat.. ” – Netizen

Reaksi Y0utuber Terkenal, Alieff Irfan Dan Keluarga Ketika Mengetahui Isterinya, Bella Hamil Buat Ramai Seb4k. Penantian Selepas 2 Tahun, Sed1h Dalam Gembira !!

Setiap pasangan yang mendirikan rumahtangga pastinya mengimpikan untuk mempunyai zuriat sendiri. Cepat atau lambat semuanya sudah ditetapkan Allah dan sebagai h4mbanya, kita hanya mampu berusaha dan bertawakal.

Begitu juga untuk pasangan Y0utuber dan Instafam0us, Alieff Irfan dan Bella. 2 tahun melayari bahtera rumahtangga dan setelah pelbagai cem0han diterima, doa pasangan ini untuk dikurniakan cahayamata dimakbulkan oleh Allah.

Soap Dispenser

Meninjau akaun Instagram Bella, telah dikongsikan video yang memperlihatkan keputusan ujian kehamilannya. Mengungkapkan rasa syukurnya, Bella tidak dapat menahan air mata apabila alat tersebut menunjukkan keputusan positif.

Tidak hanya Bella, malahan ibu dan ayah Bella juga antara yang paling gembira dengan berita ini. Alieff yang diberikan kej0tan oleh Bella nyata tidak dapat menahan air matanya apabila melihat keputusan ujian itu. Alhamdulillah Allah sebaik-baik perancang.

Stone Mortar

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, posting oleh Bella ini meraih lebih 2 juta tontonan dan 300 ribu likes daripada netizen. Ramai yang turut seb4k melihat reaksi pasangan ini dan antara komen-komen :

” Huaa i’m cry1ng. Alhamdulillah, so happy for Bella. Raisya pun sekali happy, takecare tau. Allah b4las kemanisan atas kesabaran Bella dan Alieff.. “

” Alhamdulilah Ya Allah, Allah maha kaya kan Belle. Allah selalu kurniakan rezeki pada waktu yg tepat. Hafiz dan Ainaa tumpang happy. Semoga Belle dan Alief bahagia dunia akh1rat.. “

” Tahniah syg ku.. penantian membuah kan hasil.. perancangan Allah y terbaik.. semoga mendapat anak y soleh solehah. semoga di permudahkan urusan u dan keluarga dunia akh1rat.. “

Tudng Kyra

” Alhamdulillah Allah makbulkan doa, tahniah along. Semoga Bella dan baby sihat sihat selalu. Ikut terharu tengok reaksi Alieff dan kawan-kawan.. “

” Tahniah Bella, dengan saya seb4k sekali. Jat0h air mata j4ntan kita tengok. Tahniah sekali lagi buat Bella dan Alieff. Alhamdulillah.. “

” Menang1s tengok, Alhamdulillah. Allah bagi cuma cepat atau lambat, bersabar lah pasti ade bal4san utk org yang sabar.. “

” Syukur alhamdulillah ya Allah. Penantian yg tak s1a-s1a, sabar yg tak s1a-s1a utk kak bella dan suami. Saya pulak menang1s, gembira sangat untuk Kak Bella.. “

” Sed1hnya tengok alieff , congrats kak bella , semoga rezeki melimp4h ruah. Jaga diri tak sabar nak tengok baby Bella.. “

Setiap kesabaran, pasti ada bal4san yang baik daripada Allah. Dalam sed1h pastinya rasa bahagia meliputi seluruh keluarga dan pasangan ini. Semoga kandungan Bella dilindungi sentiasa dan Bella dipermudahkan sepanjang tempoh kehamilan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bellestrelle

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..