” Tak0t betul dia kalau Maleeq buat macam kat kek hari tu.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Anak Shukri Yahaya, Aaira Ameena Tarik Perhatian Peminat. Part Daddy Dan Adik Mengus1k Ameena Buat Ramai Terhibur. Alahai Nampak Sangat Kakak Tr4uma Tak0t Jadi Macam Hari Tu !!

Meninjau ke akaun Instagram isteri Shukri Yahaya iaitu Tya Adnan, satu video sambutan hari lahir anak sulung pasangan ini iaitu Aaira Ameena telah dikongsikan. Sambutan secara ringkas namun apa yang penting semestinya sebiji kek hari lahir.

Pada tahun ini genaplah usia Aaira 5 tahun. Kek yang disediakan juga sangat comel dengan ukiran icing berbentuk seorang perempuan persis seperti Aaira. Aaira juga nampak begitu teruja melihat kek tersebut.

Apa yang menarik perhatian ramai ialah gelagat Shukri mengus1k Aaira. Jika ada yang masih ingat, dahulunya Aaira dan adiknya, Maleeq pernah bereb0tkan sebiji kek namun akhirnya kek tersebut r0sak ditep0k oleh Maleeq.

Disebabkan kejadian itu, Aaira dilihat sedikit tr4uma apabila diacah untuk menep0k kek tersebut. Ad0i, sampai terjer1t-jer1t Aaira kerana risau keknya akan dir0sakkan. Daddy pun kuat sangat meny4kat Aaira, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini turut dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Aaira. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Tr4uma kakak tak kan habis. Ayat bocor & cake tu dah jadi sinonim.. abiss keluar jer1tan kakak dikk oi.. Happy birthday kakak ameena..¬† “

” Comoyy jeee.. Btw ayahnyaa eksaited lebihh.. Happy birthday sicomel moga membesar dgn penuh kasih syg.. “

” Comel nyaaaa dah besar nanti mesti ramai peminat ¬†Happy birthday ameena… nmpk kakak dia f0bia dgn kejadian yg lepas.. “

” Tak0t betul dia kalau Maleeq buat mcm kat kek hari tu.. comelnyaa lesung pipitt u ameena btw happy birthday little princess.. “

” Dah besar hahsha dulu tgok kecik je review lipstick dgn mummy tya kan .. Happy birthday pretty girl aairaameena.. Moga membesar menjadi anak solehah mommy n ayah k.. “

” Takut sgt kakak kalau maleeq buat kek mcm hari tu.. selamat hari lahir aairaameena.. semoga membesar menjadi ank yg Solehah buat mommy n ayah.. suara ayah yg terlebih excited.. “

” Risau dia adik tep0k kek tu.. Sanah Helwah beautiful girl aira ameena semoga membesar dgn baik dan jdi anak solehah to your mom and dad.. Allahumma Aamiin stay safe.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Aaira Ameena. Semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik dan solehah serta berjaya dalam kehidupan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..