” You are a priceless gem and I always say this .. ” – Sha Dila Halid

Perkongsian Nukilan Isteri Alif Satar, Sha Dila Halid  Buat Anak Pertamanya, Alisha Anugerah Sempena Ulang Tahun Kelahirannya Yang Ke- 6 Raih Perhatian Ramai. Kasih Sayang Ibu Membawa Ke Syurga, Selamat Hari Lahir Alisha Comel !!

Bagi yang mengikuti perkembangan penyanyi dan juga pelakon, Alif Satar di laman media sosial, pasti tahu ketiga-tiga anaknya, Alisha Anugerah, Ariana Mecca dan Muhammad Ali sangat rapat dengan Alif.

Malah ada sahaja perkongsian video mahupun gambar mengenai gelagat ketiga-tiga anak ini pasti mencur1 perhatian ramai. Jangan tak sangka, anak-anak Alif ini juga mempunyai peminat-peminat tersendiri yang sering mengikuti perkembangan mereka.

Menerusi akaun Instagram milik isteri Alif Satar iaitu Sha Dila Hadid, telah berkongsi  ucapan istimewa dan gambar-gambar anak pertama mereka, Alisha sempena ulang tahun kelahirannya yang ke- 6 pada hari ini.

Tulis Sha Dila dalam bahasa Inggeris pada nukilannya, Alisha merupakan seorang anak yang sangat luar biasa dan merupakan sumber kekuatan dirinya.  Di akhir nukilan Sha Dila turut mendoakan semoga Alisha menjadi seorang muslimah yang terhebat.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat Alisha dan mendoakan kesejahteraan buatnya. Antara komen-komen netizen adalah :

” Happy 6th birthday Alisha Anugerah, may you grow up to be a beautiful muslimah and make yourself.. “

” happy birthday beautiful, semoga terus menjadi punca rezeki and happiness for your mama daddy.. “

” Happy 6th birthday cutie pie. Hope I can meet U one day. Love seeing ur pics on mummys Ig.. “

” Happy birthday princess Alisha, didoakan semoga sentiasa dimurahkan rezeki, menjadi anak yg baik.. “

” Congrats shad you have been such a great role model since day one I know you and being a mummy now make me so happy for you.. “

” She’s such a pretty angel, ma shaa Allah. Happy 6th birthday Alisha. Semoga sentiasa di bawah lindungan Allah swt.. “

” Happy birthday Alisha Anugerah, moga menjadi kebanggaan parents dan sentiasa membahagiakan insan di sekeliling.. “

Nukilan luahan hati seorang ibu yang sangat mencintai anaknya. Selamat hari lahir Alisha Anugerah, semoga Alisha menjadi anak yang baik buat kedua ibu bapa dan menjadi contoh yang terbaik buat adik-adiknya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Shadila Halid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..