” Kak Lina kalau jadi penyampai radio, rating mesti naik punya.. ” – Netizen

Video Elly Mazlein Men1ru Gaya Percakapan DJ Lin Menerusi Slot Suria Cinta Dapat Pujian Ramai. Serba Boleh Kak Lina P0m P0m Ni, Hebat !!

Siapa tidak kenal akan penyanyi Elly Mazlein ini. Namanya kini semakin naik dalam dunia hiburan tanah air. Bukan sahaja mempunyai bakat dalam bidang nyanyian, malah Elly Mazlein juga turut mempunyai bakat dalam bidang pengacaraan.

Elly atau lebih dikenali sebagai kak Lina P0m P0m turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang sering mengikuti perkembangan terkini berkenaan dirinya di laman media sosial, Instagram.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik siaran radio Suria Malaysia telah berkongsi video ‘ thr0wback ‘ di mana Elly Mazlein telah menjadi tetamu jemputan di konti radio Suria. Turut bersama dalam video tersebut adalah Dj Lin dan Abang Tyzo.

Paling menarik, menerusi video itu juga, Kak Lina telah men1ru gaya percakapan Dj Lin menerusi slot Suria Cinta. Perkongsian video yang berdurasi 55 saat itu telah berjaya meraih lapan ribu jumlah tontonan sejak dimuanaik.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang kagum mendengar suara kak Lina tersebut dan mereka juga menyatakan bahawa kak Lina sememangnya layak bergelar penyampai radio. Antara komen-komen netizen adalah :

” Hebat Kak Lina, suara tu memuk4u dengar. Boleh lah bergandingan dengan Dj Lin malam-malam.. “

” Kalau kak lina jadi penyampai radio suria, hari-hari saya buka radio. Mesti seronok dengar cel0teh kak Lina.. “

” Wah menjadi betul, layan dengar kak Lina cakap. Mana tahu, rezeki jadi penyampai radio pula nanti.. “

” Tolong ambil Kak Lina jadi DJ, best kot. Mesti rating radio Suria naik banyak kalau kak Lina jadi penyampai.. “

” Serba serbi boleh la Elly Mazlein ni. Tyzo pun terhibur ja dengar Elly cakap. Ni tak ada kak Sheira lagi, haha.. “

” Perrghh hebat kak Lina, hidup kak Lina P0m P0m.  Ada lagi tak video sambungan, hehe tak puas dengar kak Lina cakap.. “

” Menyanyi boleh, mengacara boleh, berlakon boleh, semua dia tap4u habis. Habis lah orang lain tak boleh cari makan.. “

Woww memang menjadi betul kak Lina t1ru gaya percakapan Dj Lin. Mana tahu, rezeki anak dalam perut, Kak Lina bakal dilamar menjadi penyampai radio pula nanti. Apa-apa pun, semoga Kak Lina terus berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Suria Malaysia, Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..