” So cute your mommy, mak you maintain cantik sampai sekarang… ” – Netizen

Kongsi Tarikh Hari Lahir Yang Sama Bersama Ibu, Tunku Hanis Muatnaik Gambar Bersama Ibu Tersayang. Cantik Dan Manis Dua Ber4nak Ni !!

YM Tunku Norhanis binti Tunku Salman atau lebih dikenali dengan nama Tunku Hanis merupakan seorang pelakon yang mempunyai peminat tersendiri. Hanis banyak membintangi drama-drama tempatan dan lakonannya tidak pernah mengecew4kan penonton.

Baru-baru ini Hanis telah menyambut hari lahirnya yang ke 30 tahun. Apa yang menarik, tarikh hari lahir Hanis itu sama dengan ibunya iaitu pada 24 Mei lepas. Menerusi akaun Instagram, Hanis telah berkongsi beberapa ucapan hari lahir buat dirinya dan juga ibunya.

Entri yang pertama Hanis telah memuatnaik gambar dirinya dan memanj4t rasa syukur kerana masih dipanjang umur sehingga ke hari ini. P0stingnya itu telah dihuj4ni dengan ucapan hari lahir daripada peminat dan rakan artis.

Entri yang kedua pula ditujukan khas buat ibunya. Hanis telah menulis ucapan hari lahir yang agak panjang buat ibu tersayang di ruangan kapsyen. Hanis turut memuatnaik beberapa gambar bersama ibunya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ucapan hari lahir buat ibunya :

Wajah manis ibu Hanis turut meraih perhatian peminat. Ramai menyatakan ibu Hanis manis dan cantik orangnya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Happy birthday aunty and Hanis, yg part ‘boleh lah tu ribbon tu yg tk tahan tuu’ mak u maintain cantik sampai skrgg jeal0uss nyeeee.. “

” So cute your mommy… Happy birthday Aunty.. Semoga sihat selalu.. Do tell her that I wish her a very happy birthday.. “

” Like.. Ank emak .. Happy birthday to aunty lela, May Allah SWT bless you always.. ┬ákirim salam kt ur mom. lamanya tk jumpa Ya Allah dgr dia bebe1.. “

” Happy birthday to your mom.. Mano dik lamo tak nmpk ni.. Semoga sihat selalu.. makin cantik.. “

” Happy Birthday cuzzie, Have a blessed one.. May Allah blessed you with good health & happinesses, Amin.. “

” Selamat Hari Jadi yang 30 Hanis.. semoga panjang umur murah rezeki dan di beri kesihatan di lindungi wab4k peny4kit doa kan juga untuk saya ok.. “

” Happy birthday to u… getting old is mandat0ry, feeling old is optional.. Semoga terus sukses dunia akhir4t.. ┬áSemoga selalu ceria dan sihat sihat selalu.. “

Rasanya masih belum terlambat untuk kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Tunku Hanis dan ibunya. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yang berpanjangan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tunku Hanis

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..