” Macam anak mat saleh. Segak sangat nii.. “- Netizen

Wajah Terkini Anak MUA Bellaz, Muhammad Aisy Ean Yusuf Yang Berusia 4 Bulan, Raih Perhatian Ramai. Alahai, Comelnya !!

Nur Nabila Zulyasdaini atau lebih mesra disapa sebagai MUA Bellaz merupakan seorang make up artist dan Instafamous yang berjaya dalam bidang solekan. MUA Bellaz  mempunyai tiga orang anak termasuk seorang bayi lelaki yang kini berusia 4 bulan diberi nama Muhammad Aisy Ean Yusuf.

Raut wajah Yusuf telah menjadi perhatian pengikut MUA Bellaz yang teruja dengan kecomelannya, bersesuaian dengan namanya yang unik. Yusuf dikatakan mewarisi kecantikan MUA Bellaz yang mempunyai dar4h kacukan Turki-Melayu.

Menerusi perkongsian gambar Yusuf di Instagram milik MUA Bellaz, gelagat Yusuf dan kecomelan wajahnya yang persis seperti anak patung, ditambah lagi dengan anak matanya yang seakan-akan berwarna kelabu, membuatkan ramai yang memandangnya berasa ger4m.

Dengan mengenakan jumpsuit berwarna kuning berbelang kelabu, telatah dan aks1 yang ditunjukkan oleh Yusuf yang berusia 4 bulan itu, mencairkan hati yang melihatnya. Senyuman manis yang diberikan Yusuf begitu menawan dan memikat mata yang memandang.

Ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata pengikut laman Instagram MUA Bellaz memuji rupa paras Yusuf yang comel dan p0se menarik yang diberikan bila berhadapan dengan kamera. Antara komen-komen pengikut MUA Bellaz :

” Hai syg doakan auntie dpt bby aminn.. Mcm anak mat saleh.. Segakkk sgt nii.. Comel nyee awakkk.. Cute sungguh.. Eeee comel ja.. Geram mcm nk picit ja pipi tuu.. “

” Ishhh ya Allahhhh comeyyyy..¬† Kenapa comel sangat ni.. Comey.. putih gebu.. Comeyy nya syg.. Comel.. Ishhh laaa comey sungguh.. Alaaaaa comel sungguh.. Comelnya lahai.. “

” Lawanye macam org putih.. Comel nyaa eanyusuf ni geram nyaa.. Comel.. Hensem boy, asal comel sangat ni.. Alaaaa tome nyaaaa.. Sempurna comelnya.. Cantik sungguh la hai.. “

” Comey nya dia.. Allah pengennyg kaya gini satu.. Segak ter0k la awang ni sorang.. Haihhh comel sangat lahhhh.. “

” Awat lahhh comeiii sangattt.. Comeyyyynya dia.. pandai dia pose nk ambk gmbar.. Sbjik muka kak ica dia ni.. MasyaAllah mata yg cantik muka yg comel nii.. “

” Hai syg doakan auntie dpt bby aminn.. Kenapa lah comel sangat ni.. Mmg nama yusuf putih melepak ea.. Eeeee, kenapaaa cuteeee saangaaattttt.. “

” Segak ter0k la awang ni sorang.. Mcm baby day out dah yusuf ni.. Sejuk mata mmandang.. Comei betul la..mcm ank omputih.. “

Sememangnya ketiga-tiga anak MUA Bellaz memang cantik dan comel. Kesemuanya mewarisi kecantikan dan ketampanan daripada MUA Bellaz dan suaminya, Anuar. Semoga Yusuf membesar menjadi anak yang pintar dan soleh, dan sentiasa menyenangkan hati kedua ibubapanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MUA Bellaz, IG EanYusuf

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..