” Happy Birthday, you deserve everything that you desire.. ” – Amyra Rosli

Amyra Rosli Kongsi Gambar Bersama Keluarga Sempena Ulang Tahun Kelahiran Adik Perempuannya, Nelly Rosli. Namun Wajah Adik Beradik Amyra Raih Perhatian. Alahai, Cantik-Cantik Semuanya !!

Amyra Rosli bukanlah satu nama yang asing lagi dalan dunia seni. Bintang drama Nur ini bijak menjiwai apa sahaja watak yang diberikan kepadanya. Selain Amyra dan suaminya, Amar Baharin, anak-anak mereka juga turut menjadi perhatian pihak media.

Terbaru satu perkongsian di akaun Instagram, Amira berkongsi gambar sambutan ulang tahun kelahiran adik perempuannya, Nelly Rosli. Kelihatan selain Amira bersama suami dan anak-anak, ibu bapa dan adik keduanya bersama suami dan anak turut meraikan hari istimewa ini.

Menerusi hashtag yang dikongsikan oleh Amyra, Nelly menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 20 pada tahun ini. Wajah-wajah ahli keluarga Amyra dalam gambar yang dimuatnaik itu juga menjadi perhatian peminat dan pengikut Amyra di Instagramnya.

Umum mengetahui selain bakat lakonan Amira, rupa parasnya antara yang menjadi tarikan kerana kecantikan yang sama seperti ibunya. Begitu juga wajah adik perempuannya yang sangat manis terutama pada senyuman saling tidak tump4h seperti senyuman Amira dan ibu mereka.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Lagi, perkongsian Amira ketika sambutan ulang tahun kelahiran adiknya :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Amira telah meraih banyak tanda suka. Selain peminat Amira yang turut memberikan ucapan ‘selamat hari lahir’ buat adiknya, Nelly juga men1nggalkan komen penghargaan buat kakaknya. Antara komen yang dit1nggalkan :

” Thank you kakak ku sayang.. ” – Nelly Rosli

” Happy Birthday.. awat mashammm sgt muka aryysa tu.. Beautiful family .. Happy birthday to you.. Happy birthday Nelly.. happy birthday to you.. “

Bukan itu sahaja, kelihatan adiknya Nelly sangat mesra bersama anak-anak saudaranya. Nelly memel0k mereka bertiga dalam satu dakapan dengan penuh kasih sayang. Walaupun masih muda, sifat keibuan terserlah dalam dirinya.

Jelas terserlah kebahagiaan keluarga besar Amira. Berkongsi kegembiraan dan kasih sayang bersama insan dan keluarga tersayang pastinya merupakan kenangan yang bermakna buat adiknya. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Amira dan sekeluarga sentiasa berbahagia senantiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aamyrarosli, nelly.rosli 

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa  kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..