” Kejadian kelmarin, terima kasih yang membantu dan mendoakan saya ..”

Video Detik-Detik Cem4s Roy Azman Jat0h Sak1t Dan Diselamatkan Paramedik. Semoga Cepat Semb0h Abang Roy Azman !!!

Zairosminan bin Abdul Rahman atau lebih dikenali sebagai Roy Azman lahir pada 30 Mei 1970 merupakan seorang pelakon yang terkenal di Malaysia. Roy Azman dan Fyda atau Rafidah Mohd Razali sudah mendirikan rumah tangga pada 11 Mac 2006.

Kini Roy Azman sedang giat mempromosikan madu keluaranĀ produk dari Bee Factory seperti mana yang beliau seringkali memuat naik promosi produk tersebut di Laman Instagram dan Facebook beliau.

Sejak dahulu lagi, Pelakon terkenal Roy Azman ini di kenali ramai menerusi banyak drama Melayu di Malaysia. Roy Azman menjadi antara pelakon lelaki yang kerap muncul di kaca TV sejak dahulu.

Sehingga kini, lakonannya masih lagi berkesan dan diminati oleh penonton di Malaysia.

Terkini, dalam entri di laman Instagram, Roy Azman telah memuat naik sebuah video. Video tersebut memaparkan detik-detik cemas Roy Azman diselamatkan oleh Paramedik. Kelihatan Roy Azman terduduk di lantai dan men4han kesak1tan. Beberapa anggota dari Pasukan Pertahanan Awam juga turut berada di situ.

Menurut Roy Azman, kejadian ini berlaku kelmarin dan tidak pula dinyatakan di mana kejadian itu berlaku. Difahamkan Roy Azman telah dikej4rkan ke Hospital Kuala Lumpur. Pada awalnya, doktor menjangkakan beliau terken4 ser4ngan jant0ng, tetapi setelah rawatan dibuat, beliau hanya mengalami G4strik sahaja.

Roy Azman juga berterima kasih kepada semua yang datang membantu ketika mengalami kesak1tan. Katanya lagi, beliau sangat menghargai doa yang dikirimkan untuknya supaya kembali semb0h.

Ini sedikit sedutan dari video tersebut :

Roy Azman terduduk di lantai menahan kesak1tan.

Roy Azman : Aku rasa tak boleh nak kerja la.. sak1t-sak1t dah badan ni

Roy Azman menceritakan kesak1tan yang dialaminya kepada anggota Pertahanan Awam

Paramedik dari Hospital Kuala Lumpur telah datang.

” Kejadian kelmarin.. Alhamdulillah tq kwn2 n paramedik. “

View this post on Instagram

Kejadian kelmarin.. Alhamdulillah tq kwn2 n paramedik.

A post shared by roy azman (@royazman30) on

Rata-rata peminat dan pengikut Roy Azman mendoakan kesembuhan beliau. Ini komen-komen mereka;

” Muga cepat semb0h bang. “

” Gws bang semoga kembali cargas n hype mcm dulu sorry xdapat dtg lawat luar kawasan. “

” Sabaq na bang….. ujian. “

” Semoga baik2 saja abg roy. “

” Rehat la abang oii.. ser1au tgk. “

” Semoga dikurniakan kesihatan tuan.. amin. “

” Alhamdulillah abg royazman30 di lindungi Allah swt dan selamat semua. Get well soon abg. “

Pelbagai ujian yang Allah berikan kepada makhluknya untuk menguji keimanan hambanya. Mampu atau tidak untuk seseorang itu berjuang adalah melalui ketakwaannya dan keredhaannya kepada uj1an tersebut. Sesungguhnya Allah memberikan ujian adalah tanda kecintaan Allah kepada hambaya.

Syukur alhamdulillah tiada yang serius berlaku kepada Roy Azman. Semoga Abang Roy Azman kembali sihat dan dipermudahkan urusan. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Roy Azman by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..