” She is so tall and adorable.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Che’ Puan Juliana Evans, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Cur1 Perhatian Netizen. Wah Dah Semakin Tinggi Dan Comel Mily Sekarang !!

Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah telah menjadi nama pilihan pasangan Che’ Puan Juliana Evans dan juga suaminya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah buat puteri sulung kesayangan mereka.

Sering berkongsi gambar dan video tentang Tengku Kamiliah, ramai yang suka melihatnya yang kini bakal memasuki usia tiga tahun tidak lama lagi. Malah kalau dilihat, wajah Tengku Kamiliah atau panggilan manjanya, Mily saling tak tump4h seperti Che’ Puan Juliana.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Che’ Puan Juliana telah berkongsi beberapa gambar bersama anak dan suami. Namun yang mencur1 perhatian warganet adalah wajah terkini Mily yang kelihatan semakin comel.

Ada yang perasan Mily dalam gambar kelihatan begitu tinggi jika dibandingkan dengan usianya sekarang. Sehingga kini, perkongsian oleh Che’ Puan Juliana itu telah mendapat lebih 1 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian gambar di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, warganet menyukai gambar keluarga kecil ini dan memuji kecomelan Mily. Antara komen-komen menarik adalah :

” Suka tengok keluarga bahagia ni. Mily, she is so tall and adorable. Beautiful family photos, moga till jannah.. “

” Comel lah Mily, dah besar dia. Wajahnya seperti Juliana, semoga jadi anak yang bijak dan baik ya Mily.. “

Alahai comel betul Tengku Kamiliah, nampak begitu ceria wajah Tengku Kamiliah dalam gambar. Apa-apa pun, semoga Milly membesar dengan sihat dan keluarga kecil ini akan terus bahagia bersama sehingga ke akhir hay4t.

Sekadar info, pemilik nama penuh Juliana Sophie Johari Evans itu mendirikan rumah tangga dengan Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah al-Hajj. Tengku Shariffuddin Shah merupakan kerabat diraja Johor dan Selangor.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Juliana Evens

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..