” Adik dia manja kac4u abang dia, hehe.. ” – Netizen

Video Anak-Anak Tomok Sedang Menunaikan Solat Raih Perhatian Ramai. Wah Bagusnya Arrian Jadi Imam Untuk Adik-Adik. Tapi Part Dadija Kacau Abang-Abangnya Tu Sabar Je Lah. Siap Kena Paks4 Sujud Sekali, Hehe !!

Meninjau ke akaun Instagram Tomok, p0sting terbaru yang dikongsikan oleh Tomok telah meraih perhatian ramai peminatnya. Tomok telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan ketiga-tiga anaknya sedang menunaikan solat.

Arrian Shah Akid, Andrashah Iman dan Siti Khadijah merupakan cahaya mata Tomok bersama isterinya, Rahayu Abas. Dapat dilihat dalam video tersebut, Arrian menjadi imam untuk adik-adiknya ketika menunaikan solat.

Apa yang mencur1 perhatian ialah gelagat Khadijah yang mengg4nggu abang-abangnya ketika bersolat. Maklumlah Khadijah masih kecil dan masih belum memahami sepenuhnya dalam menunaikan solat.

Walaupun pada awalnya Khadijah mengikut abangnya, namun tidak lama selepas itu Khadijah mula tidak mahu duduk diam. Part ketika Andra ingin bersujud, dengan Khadijah sekali terpaks4 bersujud, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Ramai mendoakan perkara yang baik-baik buat anak -anak Tomok. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Didoakan jadi anak yg soleh dan disenangi oleh orang sekeliling. amiin amiin ya rabbal alamiin.. anak soleh solehah.. “

” Allaaaaa deeja pun.. Anti saaa doakan abang and adik membesar menjadi anak yang soleh dan solehah ddunia dan akhirat.. “

” Anak anak yg soleh masha Allah… adik dia manja kacau abg dia.. moga anak anak ni di lindungi Allah swt.. bahagia dan keluarga tomokofficial dirahmati Allah selalu.. “

” Sejuk perut ibu dpt anak gini.. Semoga anak2 tomok menjadi anak yg soleh & solehah Aamiin ya Allah ya Mujib.. “

” Alhamdulillah.. terbaik dibu n ayah.. smoga smuanya sntiasa dlm redha Allah btw dadija tu.. gey4mm tgok.. “

” Ya Allah dik…. Bertabah jela adiknya. Siapa suruh duduk situ ye dok.¬† yang anak d4ra tu haha, ger4m tengok dia sujud.. “

” Comeinyaaa.. semua dh besar¬≤ ..lama tak tengok anak2 tomok dlm IG.. semoga terus jadi soleh wa musleh.. Allahumma faqihum fiddin wa alimhum bitaqweel.. “

Sejuk perut ibu yang mengandung apabila melihat anak-anak membesar menjadi anak yang baik serta soleh dan solehah. Semoga Arrian Shah Akid, Andrashah Iman dan Siti Khadijah menjadi anak yang berjaya dunia dan akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..