” Penuh perasaan Cik Yam menyanyi, muka tu tak menahan betul.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fizo Omar, Wan Maryam Menyanyi Raih Perhatian Peminat. Amboi Anak Daddy Ni, Bukan Main Lagi Lagunya. Jiwang Karat Lah Cik Yam !!

Wan Maryam antara anak selebriti yang sering mencur1 perhatian peminat. Mewarisi raut wajah yang sangat seiras dengan Fizo, Maryam menjadi kesayangan ramai baik keluarga Fizo mahupun keluarga Mawar.

Celoteh mulut Maryam juga kerapkali membuatkan peminat terhibur. Kadang kala sebutan pel4tnya yang mencuit hati ramai. Meninjau akaun Instagram Fizo Omar, telah dikongsikan satu video baru Maryam yang comel.

Tulis Fizo di kapsyennya agar peminat yang menonton video ini meneka lagu apakah yang dinyanyikan oleh Maryam. Amboi Maryam, ekspresi muka dengan cara Maryam menyanyi tu bukan main lagi menjiwai sungguh.

Yang kedengaran di awal video Maryam menyebut ‘Ku tunjuk usia’ dan selepas itu sus4h untuk ditangk4p bunyi perkataannya. Ramai peminat yang meneka Maryam sedang menyanyikan lagu daripada Angga Candra berjudul Sampai Tutup Usia.

Jom tonton video di bawah :

Sebanyak 83 ribu tontonan telahpun dicatatkan sehingga kini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Lagu gapo dio la wehh mekyam dok nyanyi tu ekk .. be afizz tokde nok nangkap sekerat jah dik yam nyanyi.. “

” Sedap Cik Yam nyanyi sampai aunty terus pasang lagu tu. Sampai tut0p usia hehe. Cute sangat cik yam ni, mesti selalu dengar daddy nyanyi ni.. “

” Lagu apa tu cheq oii. Puaijj aunty Ann duk decode haha. Lagu daddy dari album mana ni cik yam.. “

” Alala comelnya, pandai cik yam nanyi. Sampai aku tut0p usia, kan ku jaga hatimu sampai aku tua. Lagu Angga Chandra ni.. “

” Style betul cik yam, achik sampai tak boleh nak teka cik yam nyanyi lagu apa. Comel sangat cik yam.. “

” Penuh perasaan Cik Yam nyanyi, comel betul. Sedap dengar suara Cik Yam, tak paham pun tak apa la janji cik yam cute hehe.. “

” Comelnya Cik Yam, ‘ sampai aku tua ‘. Cik Yam masih muda lagi lah sayang hehe. penghayatan dengan muka tu tak menahan betul cik yam.. “

Penghibur hati daddy sungguhlah Maryam ni, lagu pun bukan main lagi romantis. Kecil-kecil sudah pandai lagu jiwang-jiwang. Apa-apa pun, membesar dengan sihat Maryam dan jadi penyejuk mata daddy dan mommy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..