” Jawapan dia kemain, bijak sangat cakap.. ” – Netizen

Respon Aaisyah Dhia Rana Apabila Ditanya Oleh Ibunya, Rozita Che Wan Mengapa Memakai Baju Terbalik Buat Ramai Terhibur. Amboi, Banyak Akal Lah Ecah Ni !!

Nama Aaisyah Dhia Rana tidak perlu diperkenalkan lagi. Aaisyah juga turut popular seperti ibu dan bapanya iaitu Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Memiliki rupa paras yang cantik, Aaisyah antara anak selebriti yang sering mencur1 tumpuan ramai di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram, video terbaru Aaisyah telah meraih perhatian ramai. Baru sehari dimuatnaik, p0sting tersebut telah mencapai lebih 200 ribu jumlah tontonan. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Aaisyah memakai baju secara terbalik.

Aaisyah memakai baju berwarna hitam sedang melihat bunga-bunga di persekitaran sambil ditegur oleh ibunya kerana memakai pakaian terbalik. Namun respon yang diberikan oleh Aaisyah membuatkan ramai terhibur. Bijak sangat ni Aaisyah.

Aaisyah menyatakan dengan memakai baju terbalik, dia boleh mendapat duit seperti yang diperkatakan oleh ibunya dahulu. Nampaknya ini idea Aaisyah untuk meminta duit daripada mommy la ye. Kelakarlah Aaisyah ni.

Jom tonton video di bawah ;

Pelbagai respon yang diberikan oleh netizen dan kebanyakan mereka memberi respon dengan emoji ketawa. Antara komen-komen yang diberikan ;

” Mcm munni crta bairangi baijan hehe.. Kenapa mata aisyah tu syg.. hitam bawah mata dh tu.. pakai baju terbalik pun comei.. “

” Bijak sgt ckp.. nak dpt duit berkepuk¬≤ tu.. Sengaja pakai kena bagi duit kat orang la.. Hahaha.. comei ja wlaupun baju trbalik.. “

” Cantik pokok bunga ape tu.. Bagi je la duit, aaisyah nk duit tu. Mummy laa kena bg duit kat aisyah .. kelakar.. “

” Amboi aaisyah tudiaaaa, mana gigi , msuk tebuan sat lg.. hahaHha.. betoi.. org kata kalau tak sengaja pakai baju terbalik nak dpt duit.. “

” Comey nye ecah.makin kuruih la ni. Setujuu mommy aishah habaq tu.. dpt duit berkepok2.. aaisyah banyak akal.. “

” Hahaha.. kelakar lh ecah ni… comel jer.. Alhamdulillah comel anak cek ta. Her smile macam mommy dia.. cantik macam mommy.. “

” Haha, betul betul.. Lawa betui la budak ne.. haha jawapan dia kemain.. bunga apa tu ecah, cantik betul.. “

Ada sahaja akal Aaisyah untuk meminta duit daripada mommy yer. Kanak-kanak generasi sekarang kadangkala berfikir di luar kotak. Semoga Aaisyah Dhia Rana membesar menjadi anak yang baik serta berjaya di dunia dan di akh1rat. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..