” Happy birthday Yusuf, tang Alisa tanya tu comel betul.. ” – Netizen

Video Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha Buat Kej0tan Hari Lahir Buat Yusuf Iskandar. Wah, Muka Dah Senyum Bila Nampak Kek. Sopan Je Tengok Yusuf Ni !!

Meninjau akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi Yusuf apabila daddy dan mommy nya, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha membuat kej0tan sempena hari lahirnya yang ke 5 tahun.

Dalam video pendek berdurasi lebih kurang 1 minit ini, kelihatan Hairul Azreen bersama Hanis Zalikha, Alisa Aisyah dan Yusuf turun ke ruang tamu rumah mereka dan Hairul terus menjer1t menyebut ‘surpr1se’.¬†

Yusuf yang berbaju merah ini terus tersenyum melihat kek dan kolam mainan sudah pun tersedia dengan belon-belon menghiasi ruangan itu. Yusuf cukup gembira dan memberitahu ini adalah sambutan hari lahirnya yang paling terbaik.

Gelagat Alisa juga mencur1 perhatian apabila Alisa turut bertanyakan di manakah hadiah untuknya. Alahai si Tada ni, tengok abang Yusuf dapat hadiah, dia pun mahu juga. Memang meriah sambutan hari lahir Yusuf walaupun hanya di rumah sahaja.

Jom tonton video di bawah :

Hairul turut berkongsikan gambar-gambar sekitar majlis meraikan Yusuf di Instagramnya.

Perkongsian ini sehingga kini sudahpun merekodkan sebanyak 161 ribu tontonan setelah 3 jam dimuatnaik. Reaksi Yusuf dan Alisa yang comel turut mendapat perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Muka ada senyumlah Yusuf hehe. Menyempat je Alisa mintak present dia haha. Where’s my present, why you so cute Alisa. By the way, happy birthday Yusuf.. “

” Happy birthday abang Yusuf, be a good son and brother. Ee sibuk je si adik mintak present jugak haha. Baru je bulan lepas dapat present, nak lagi dia pun haha.. “

” Yeay finally, Yusuf dapat kek birthday jugak. Tak sia-sia tunggu sampai ke petang ye Yusuf. Special betul kek Yusuf, kek idaman ramai bud4k-bud4k ni.. “

” Ya Allah yang kecik tu pun, ger4m je mulut mintak hadiah tu. Happy birthday Yusuf, anak yang comel dan baik akhlaknya. untie suka tengok Yusuf, penuh adab dan kesopanan bila bercakap.. “

” Alisa tak sudah-sudah lagi tanya mana present dia. Ee comel sangat, Happy birthday Yusuf Iskandar. Be a good boy ever ok.. “

” Happy birthday abang Yusuf. tang si comel tanya ” where’s my present ” krik krik jap haha. Comel betul tengok family ni.. “

” Cute sangat kek Yusuf, numbers bl0ck cake lagi. Haha Alisa tanya dah tu, where’s my present. Comel je soalan dia. Aipp birthday abang la Alisa haha.. “

” Yusof punya birthday, aku pulak yg tak sabar tunggu surpr1se. Yusuf baik sangatlah, cakap pun polite je. Alisa pulak tak habis-habis mintak hadiah haha. Dah dapat kereta sebijik Alisa 0ii.. “

Peminat juga turut gembira melihat kegembiraan Yusuf apabila diraikan oleh mommy dan daddy sebegini. Yusuf yang penuh sopan dan Alisa yang selalu cute, penghibur hati Hanis dan Hairul. Semoga Yusuf menjadi anak yang soleh dan belajar rajin-rajin ye Yusuf.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar, IG Hairul Azreen 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..