” Comel anak-anak Hael, yang kembar tu m0ntel-m0ntel.. ” – Netizen

Gambar OOTD Raya Hael Husaini Bersama Anak-Anaknya Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Helena Dah Pandai Bergaya Yer, Dah Jadi Kakak Tahun Ni. Comel Adik-Adik Helena !!

Meskipun sambutan Hari Raya Aidilfitri tahun ini tidak lah semeriah seperti tahun-tahun yang lalu, namun bergambar di Hari Raya tetap ada untuk dijadikan sebagai kenang-kenangan kita di masa hadapan.

Begitu juga bagi penyanyi Hael Husaini turut berkongsi gambar rayanya di laman media sosial, Instagram. Malah tahun ini kelihatan makin meriah akan kehadiran anak angk4t baru Hael iaitu sepasang bayi kembar.

Perkongsian Hael tersebut turut mendapat perhatian ramai dan Hael juga turut berkongsi nama anak-anak angk4tnya yang telah diberikan nama oleh Hael sebagai Haelmy dan Haelman.

Cantik gambar yang dikongsikan oleh Hael itu. Hael dan anak-anaknya itu memakai baju raya bertemakan warna Ungu. Comel melihat anak pertama Hael, Halena sudah pandai bergaya ketika bergambar.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, peminat-peminat Hael turut memberikan kata ucapan selamat hari raya dan memuji akan kecomelan ahli keluarga baru Hael. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Selamat hari raya Hael, comel lah si kakak tu, dah pandai bergaya kan sekarang, adik-adik baru tu pun comel.. “

” Wah bertambah ahli keluarga Hael, kembar ke, comel lah, selamat hari raya Hael, anak-anak dah anak, cari ibu kepada anak-anak pula lepas ni.. “

 ” Amboi comelnya semua, eh samalah warna baju raya kita, selamat hari raya Hael dan sekeluarga.. “

” Dah besar Halena sekarang, cantik baju kebaya dia pakai tu, pandai yayah pilih baju untk anak d4ra dia.. “

” Selamat hari raya Aidilfitri Hael, semoga tahun hadapan bergambar dengan isteri pula, anak dah bertambah tu.. “

” Ada baby baru, comel lah, Hael ni suka sungguh dengan bud4k-bud4k, selamat hari raya Hael.. “

” Helena betul2 in character gambar first nyah, comel tengok dia, haha, selamat hari raya Hael dan anak-anak.. “

Wah nampak klasik betul gambar raya Hael. Alhamdulillah, bertambah ahli keluarga baru, comel-comel tengok, sedap pula tu nama yang Hael berikan buat anak barunya. Semoga anak-anak ini menjadi anak-anak yang soleh dan solehah buat Hael.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Hael Husaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..