” Cepat je dia nak amin, shortcut terus eh.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Membaca Surah Al-Fatihah Raih Perhatian Peminat. Pandainya Alisa Dengan Suara Pelatnya, Tang Amin Tu Bukan Main Nak Cepat Lagi. Comel Sangat !!

Baru berusia setahun lebih, anak kepada pasangan selebriti, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ini sudah bijak berkata-kata. Alisa Aisyah sangat petah bertutur dalam bahasa Inggeris seperti abangnya, Yusuf Iskandar.

Antara entri terbaru yang dikongsikan di akaun Instagram Alisa ialah video Alisa membaca surah Al-Fatihah. Alisa yang comel memakai baju tidur bergambar rusa sedang berada di atas katil bersama ibunya, Hanis.

Hanis kemudian mengajak Alisa membaca surah Al-Fatihah. Hanis memulakan bacaan bismillah sambil diikuti oleh Alisa. Walaupun sebutan Alisa agak pelat namun Alisa boleh mengikut bacaan tersebut dengan lancar.

Gaya Alisa yang terseng1h-seng1h dan manja membuatkan ramai ger4m melihat telatahnya itu. Perkongsian ini telah mendapat lebih 160 ribu likes dan komen yang memuji kecomelan Alisa. Bagi peminat yang sering mengikuti perkembangannya pasti tidak puas melihat telatahnya itu berulang kali.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen ger4m melihat keletah Alisa yang dilihat begitu manja bersama Hanis. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Tak pernah duduk di4m la dia ni eii ger4m. Ya Allah cutenya alisaaa¬† ni.. hehehehe tahu tahu dh habis doa express betul kamu ni alisa cutee. “

” Shortcut terus eh.. dallinnn.. aaminn. eiii pndai ja alisaaaa tu.. kenapa alisa cute sangat.. Doakan anak saya cerdik n pandai mcm alisa.. “

” Comel.. hahahaha eeee ger4m je dia ni tau.. Ya Allah apa cute sngt ni baby girl.. Semoga membesar menjadi anak yang solehah , Alisa sayang .. “

” Ya Allah alisaa.. so adorable lah u ni.. ¬†this cheeky girl haa . ger4m bet0ll.. pandainya alisa. Ulang2 tengokk Kita tgk awak alisa.. “

” Alaa comey nye doakn sy dikurniakan ank perempuan comel n bijak mcm alisa yea.. eee mengel4t tak aci la alisa syg.. “

” Hahahaha cepat je dia nk amin. Ujung2 ye hhehehe bud4k bijak.. Bagusnyaa sebutan alisa.. Rasa nak kunyah shomel betullah awak ni alisa.. “

” This girl kan 0verl0ad cute tau, tengok dia jea mesti eiii ger4m nyaaaa. benda boleh singkat kan.. eh cutenya dan pandai dia.. “

Alahai, cepat jer Alisa hendak mengaminkannya. Apa pun sangat bagus Hanis mengajar anaknya membaca surah-surah sebelum tidur dan mengamalkannya selalu. Kanak-kanak seusia Alisa ini sangat mudah mengingati apa yang dipelajarinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..