” Eusoff tak boleh duduk diam, Emilia paling cool.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak-Anak Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Dan Datin Dr. Halina Ketika Sesi Photosh00t Hari Raya Buat Ramai Terhibur. Meriahnya Anak Ramai. Tapi Struggle Sungguh, Masing-Masing Dengan Pelbagai Ragam. Hehe !!

Apabila tibanya hari raya, pastinya potret keluarga berpakaian baju baru akan dirakamkan. Kini sudah menjadi trend buat keluarga merakamkan gambar keluarga di studio gambar dengan bertemakan suasana hari raya.

Ia turut dilakukan buat Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor sekeluarga apabila mereka membuat photosh00t sebelum tibanya hari raya pada minggu hadapan. Meninjau ke akaun Instagram, Dr. Sheikh Muszaphar ada berkongsi video gelagat anak-anaknya ketika bergambar.

Hair Band

Pada tahun ini, Dr. Sheikh Muszaphar sekeluarga telah memilih tema baju berwarna kuning. Nampak sangat cantik apabila kesemuanya mengenakan warna yang sedondon. Dengan 6 cahaya mata, suasana photosh00t dilihat sangat meriah.

Apabila bersama anak-anak yang masih kecil pastinya bermacam ragam ketika bergambar. Suasana akan kelam kabut apabila diminta semuanya bersedia. Momen sebegini akan dialami oleh kebanyakkan ibubapa.

Muslimah Suit

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakkan netizen turut berkongsi rasa yang sama apabila ingin bergambar bersama anak-anak. Antara komen-komen yang diberikan :

” Adam kiss noah and noah suddenly shock¬†good bonding.. Sama tema warna baju dgn family saya utk tahun ni. Nampak ceria.. “

” This is absolutely heartwarming & making me want 6-7 also.. beautiful chaos.. Kenangan baby sheikh ibraheem dlm perut mummy.. “

” Comel betul amelia.. dia paling cool.. yang lain tak mau duduk diam teruatama si kembar lelaki.. so cute famili.. “

Tudung Netizen

” No sleeping pun boleh ye daddy, very expert.. Kami yg dua hero ni pon punya struggle nk bergambar¬†ambk je cndid2 nnti besar tgk kerenah masing2.. “

” Eusoff tak boleh duduk diam. Tak aman dia.. comel jer amelia.. The struggle is real.. Acara tahunan… mmng hav0c.. “

” Dr pls.. longer video .. I simply likes to watch emilia n adam sempat lagi adam k1ss abang dia.. Dr Halina tiap2 tahun tudung senang senang kejeee haha.. “

” Emelia nampak cool manisnya senyuman bella.. Haha.. like always. Tak pernah tak kelam-kabut.. Struggle is real. Comel je semua.. “

Walaupun agak struggle untuk memastikan semua anak-anak bersedia untuk bergambar, pastinya ia merupakan satu kenangan yang indah. Tidak sabar untuk melihat hasil phorosh00t Dr. Sheikh Muszaphar sekeluarga. Pastinya cantik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr. Sheikh Muszaphar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..