” Nampak sama tapi bukan dia.. ” – Daebakingz

Video Joey Daud Bertemu Dengan Seseorang Yang Mirip Wajah Seperti Dirinya. Gaya Pun Dah Nak Sama. Ni Kalau Cakap Adik Beradik Kembar Mesti Ramai Percaya !! 

Joey Daud adalah salah seorang selebriti berbakat besar. Cukup sinonim dengan watak sebagai Daud M dalam Kampong Pisang, watak tersebut memberikan figura ini lebih popular dan menunjukkan Joey Daud memiliki bakat yang mampu menghiburkan ramai.

Namun Joey lebih dikenali sebagai seorang pelawak dan tahu kah anda, Joey mula menceburi bidang hiburan tanah air dengan bergelar sebagai seorang penyanyi. Joey sempat bernaung di bawah penyanyi dan komposer terhebat, Datuk M. Nasir dengan lagu bertajuk ‘ Beradu Suratan ‘

Selain itu, Joey juga mempunyai bakat dalam seni lukisan. Lukisan mural hasil lakarannya di sekitar bandar Muar telah berjaya menarik perhatian Sultan Johor, Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar.

Meninjau di akaun Instagram Daebakingz telah berkongsi satu video yang memaparkan Joey telah bertemu dengan seorang lelaki dalam sebuah majlis. Namun apa yang menarik adalah lelaki tersebut memiliki wajah yang mirip seperti Joey.

Jom tonton video di bawah :

Bahkan kalau dilihat gaya dan suara Joey dan lelaki itu ketika bercakap juga seakan sama. Sehingga kini perkongsian video itu telah ditonton lebih 5,700 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Eh memang nampak sama lah, kalau cakap adik beradik kembar mesti orang percaya ni. Untuk sekadar info, Joey merupakan suami kepada pelakon Watie Sadali. Apa-apa pun, semoga Joey terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG daebakingz, joey_daud

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..