” Kemain dia, kamera tak tekan lagi tu Nyanma haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Yang Begitu Sibuk Menjadi Photographer Pada Hari Raya Buat Peminat Terhibur. Amboi Bukan Main Lagi Snap Gambar Sana Sini. Part Sebut Cantik Tak Tu Ger4m Je Dengar !!

Telagat comel anak kepada pasangan Fazura dan Fattah Amin iaitu Nur Fatima Aisya memang seronok ditonton. Setiap kali perkongsian tentang Fatima dimuatnaik, pastinya ia mendapat perhatian dan pujian daripada peminat.

Meninjau akaun Instagram Lovelyfatima, telah dikongsikan video yang memaparkan gelagat Fatima pada hari raya Aidiladha. Fatima yang comel memakai baju kurung berwarna purple ini cukup sibuk ke sana dan ke mari.

Hair Band

Dengan memegang handphone di tangan, Fatima beraksi seperti seorang photographer kecil. Tangannya diangkat ke atas dan ke hadapan konon-konon sedang merakam suasana dan semua orang yang ada di rumah ada ketika itu.

Comel betul Fatima kesayangan ramai ini, dengan mulutnya yang pet4h dan sikapnya yang mesra seperti ibunya Fazura, tak jemu peminat melihat Fatima. Part Fatima menyebut perkataan ‘ cantik tak ‘ sambil menunjukkan paparan handphone tu comel sangat.

Muslimah Suit

Jom tonton video di bawah :

Telatah comel Fatima ini membuatkan ramai peminat yang ger4m. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Pandainya dia sebut cantik tak dan abang tu. Ee ger4m tengok keletah sangat Fatima ni. Busy betul dia ambil gambar.. “

” Semakin manis anak Fazura, cute sangatlah jadi photographer kecil ni. Tukang amik gambar pun cantiklah.. “

Tudung Netizen

” Alahai pandainya Fatima snap gambar, siap tanya cantik tak lagi hehe. Mulut tu pandai betul.. “

” Bukan main photographer kecil ni, snap sana sini gambar. gambarnya entah ke mana haha. Fatima banyak peminat ya.. “

” Pandai panggil abang hehe. she busy jadi camera girl today, kemain cantik tak haha. Bijaklah Nyanma ni.. “

” She busy snap gambar orang, gambar sendiri tak ada haha. So adorable , macam tau je ambil gambar.. “

” Cantik tak, so clever nyanma.. main dgn abang hri ne. meriah Aidil Adha nyanma. Fatima sama betul muka dengan daddy dia.. “

” Dari dulu she busy nau amik gambar orang. kemain dia, kamera tak tekan lagi tu nyamma haha.. “

Fatima oh , telatah tu tak pernah tak menghiburkan semua orang lah. Buat semua yang ada ketawa melihat gelagat Fatima. Semoga Fatima jadi anak kebanggaan mommy daddy selalu dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lovelyfatima, IG Bamtahdolly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..