” Comelnya baby, putih gebu lah. Tahniah Kak Erma dapat cucu.. ” – Netizen

Video Cucu Erma Fatima Ditahnik Oleh Dua Ulama Terkenal Raih Perhatian Ramai. Alhamdulillah Rezeki Baby, Tahniah Mak Cun Dah Dapat Cucu !!

Diam tak diam, rupanya pelakon dan pengarah terkenal, Erma Fatima sudah pun menimang cucu. Meninjau di akaun Instagram Erma sendiri, telah berkongsi video cucunya itu telah ditahnik oleh dua orang ulama terkenal.

Sebelum ini, pada posting lain Erma berkongsi gambar seorang bayi sedang tidur, namun wajahnya telah ditutup. Perkongsian gambar itu telah mengundang tanda tanya warganet siapakah gerangan bayi tersebut.

Hair Band

Ada yang bertanya di ruangan komen dan telah dijawab sendiri oleh Erma dengan menyatakan yang bayi itu adalah cucunya dan anak kepada anak lelaki Erma yang dikenali dengan panggilan nama Albab.

Selain itu, ramai yang memuji kecomelan cucu Erma ketika dilihat wajahnya sedang ditahnik. Sehingga kini video cucu Erma ditahnik telah ditonton puluhan ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Muslimah Suit

Ikuti perkongsian di bawah :

Respon Erma terhadap soalan yang diajukan di ruangan komen :

Tudung Netizen

Di ruangan komen, rata-rata memberikan kata ucapan tahniah kepada Erma yang sudah memiliki cucu. Antara komen-komen warganet adalah :

” Comelnya baby, putih gebu lah. Tahniah Kak Erma dapat cucu. Ingatkan tadi anak baru Kak Erma, hehe.. “

” Alhamdulillah rezeki cucu Erma, tahniah Erma dapat cucu. Semoga membesar menjadi anak yang baik taat kepada agama, amin.. “

” Subhanallah, bertuahnya dpt org alim ulamak bt tahnik utk cucu. Tahniah Erma Fatima, comel betul cucu Erma Fatima ni.. “

” MasyaAllah, TabarakAllah. Untungnya Mak Cun dapat tahnik ngan Habib Kadzim. Nama apakah yang Habib bg tu. Kita tumpang seronok tau, Alhamdulillah.. “

” Comelnya dia tidur, cucu ke anak ni Puan Erma, hehe. Tahniah yer Puan Erma, alhamdulillah bertambah ahli keluarga.. “

” MasyaAllah. Untung sgt. Semoga menjadi penuntut ilmu di Hadramaut kelak dan menjadi pendakwah di Asia kelak.. “

” Alhamdulillah, tahniah dah dapat cucu Erma. Masyaallah comel lah tengok baby, moga jadi anak yang soleh, amin.. “

Namun, masih belum dikongsikan oleh Erma akan nama cucunya itu kepada umum. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan tahniah kepada Erma atas kelahiran cucunya. Semoga bayi ini akan sentiasa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erma Fatima

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..