” Amboi si kerinting ni, melentik posing dia.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fizo Omar, Wan Maryam BerposingĀ  Pada Hari Raya Cur1 Perhatian Peminat. Amboi Cik Yam, Pant4ng Nampak Kamera. Posing Dia Macam Model Lah, Cute Sangat !!

Seperti mana selebriti lain, Fizo Omar juga ada berkongsikan gambar-gambar rayanya bersama isteri, Fazeera Nazri dan anaknya, Wan Maryam. Maryam sememangnya akrab tidak hanya dengan Fizo malah dengan umi barunya ini.

Meninjau akaun Instagram Fizo Omar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Maryam ketika berada di rumah. Maryam yang gemar bergambar ini seperti biasa memberikan pose yang menarik sambil dirakam oleh daddynya ini.

Berbaju kurung berwarna kuning, Maryam memang pant4ng melihat kamera. Tanpa perlu diajar, Maryam pandai membuat pelbagai gaya dan ekspresi wajah. Sampai terlent0k-lent0klah badan si kerinting daddy ni posing.

Bagus sungguh Fizo melayani sahaja kerenah anak perempuan kesayangannya ini. Dengan tangan diletakkan di pinggang, Maryam nampak comel dan membuatkan peminat yang menonton video perkongsian ini naik ger4m.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Fizo ini telahpun meraih lebih 7000 likes daripada peminat setakat ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Cutenya, posing sakan cik yam haha. So adorable lah si kerinting daddy ni. Anak daddy betul.. “

” Amb0ii si kerinting ni, ger4mnya. Cute sangat, muka tetap fokus dekat kamera eh. pandai posing.. “

” Uihh pandai posing haha, posing kanan kiri kanak kiri pun comel. Melent1k posing dia, cute la cik yam ni.. “

” Amb0i bergaya sakan Maryam, comel sangat sangat. Pandai Maryam posing-posing melent1k melet0p. Pretty girl.. “

” Amb0i kemain, gaya model haha. Bukan main lagi buat gaya eh, tak sak1t ke pinggang tu cik yam kiri kanan kiri kanan haha.. “

” Cantiknya cik yam, pandai bergaya. Tu jel1ng dia tu haha. Kenapa comel sangat super model ni, g1g1t kang.. “

” Kal4h model internatioanal ni cik yam haha., bukan main lagi pose dia. Dahsy4t, salah pinggang ni kang cik yam.. “

Anak daddy yang bijak bergambar dan tidak kekok di hadapan kamera, itulah Cik Yam. Seronok peminat melihat gaya Maryam posing. Semoga Maryam sentiasa gembira seperti ini dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..