” Terkebil- kebil Ayash tengok kak Talita j0get.. ” – InaiJari

Gelagat Comel Ayash Affan Apabila Melihat Kakak Dan Abang Menghiburkannya. Wah, Meriah Sungguh Suasana Di Rumah. Part Apabila Wajah Matin Dan Ayash Didekatkan Nampak Sama Lah !!

Permata hati bongsu Shuib Sepahtu bersama arw4h Siti Sarah iaitu Ayash Affan sering menjadi perhatian di media sosial sejak dia dilahirkan lagi. Ayash kini sudah berusia 7 bulan dan semakin banyak perkembangan seiring usianya.

Meninjau ke akaun Instagram InaiJari, dua buah video yang dikongsikan telah diambil menerusi Instastory Shuib. Video pertama memaparkan Ayash yang berada di dalam ‘walker’ sedang memandang kakaknya, Talita serta yang lain sedang menari.

Mereka menari sambil mendengarkan lagu Didi and Friends di kaca televisyen. Gelagat Ayash yang terkebil-kebil melihat Talita amat comel sekali. Apalah yang berada di fikiran Ayash apabila melihat Talita.

Video yang kedua pula memaparkan Ayash bersama abangnya, Ariq Matin. Shuib yang merakamkan video tersebut meminta Matin merapatkan wajahnya dengan Ayash. Nampak seiras sangat wajah Ayash dan juga Matin.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN untuk melihat video seterusnya.. )

Nampak meriah sungguh rumah Shuib dengan gelagat anak-anak dan juga sepupu mereka. Sekurang-kurangnya anak-anak Shuib tidak berasa sunyi. Perkongsian ini telah menerima hampir 100 tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ayash Affan serta abang dan kakaknya membesar menjadi anak yang baik, mendengar kata, taat perintah dan menjadi anak yang soleh serta solehah. InsyaAllah, amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu, InaiJari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..