” Comel dan cerdik sangat, dah boleh bercakap.. ” – Netizen

Video Isaac Raees Memel0k Ibunya, Zahirah Macwilson Cur1 Perhatian Peminat. Alahai Manja Sangatlah Isaac, Part Akhir Video Tu Siap Bercakap Lagi !!

Isaac Raees merupakan cahaya mata pasangan selebriti, Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson. Isaac antara anak selebriti yang sering menjadi perhatian di media sosial kerana wajahnya yang comel dan memiliki les0ng pipit.

Meninjau ke akaun Instagram lovezm95, satu video Isaac bersama Zahirah telah dikongsikan. Video tersebut diambil menerusi Insta Story Zahirah dan ini merupakan akaun Instagram peminat pasangan sama cantik sama padan ini.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Isaac menc1um dan memel0k ibunya. Isaac nampak sangat manja dengan ibunya dan pastinya gelagat Isaac ini membuatkan ramai berasa ger4m.

Apa yang lebih mencur1 perhatian ialah di akhir video tersebut di mana Isaac menyebut perkataan ‘ bye ‘ kepada ibunya. Wah, pastinya ramai berasa teruja mendengar suara Isaac yang sangat comel ini. Nampaknya Isaac sudah pandai bercakap.

Jom tonton video di bawah :

Siapa tidak ger4m melihat kecomelan Isaac kan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” 0mg isaac cakap ok bye masa last tu.. So cute and adorable.. Manja boy mummy sangat ni.. Masya Allah Tabarakallah sayang baby.. “

” Comel dan cerdik sangat, dah boleh bercakap sikit tu.. manja iscaac raees dengan mama dia.. Mummy precious diamond of the heart .. “

” Mashaallah that’s was so sweet baby .. Aduhai budak comeeeey ni manjanya dia .. dah pandai cakap lah dia.. “

Sekadar info, Isaac dilahirkan pada Januari 2021 di Perth, Australia iaitu merupakan tempat tinggal ibu Zahirah. Selepas lebih tiga bulan Isaac dilahirkan, Isaac di bawa pulang ke Malaysia. Isaac juga mempunyai akaun Instagram yang diwujudkan oleh ibu bapanya.

Kini usia Isaac sudah 11 bulan dan nampaknya Isaac sudah boleh menyebut beberapa perkataan-perkataan yang mudah. Tak sabar menantikan Isaac sudah petah berkata-kata. Semoga Isaac Raees membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson, Lovezm95

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..