” Mat1 mat1 aku ingat suara penyanyi asal tadi.. ” – Netizen

Cover Lagu H1ts Filem Dilwale Dulhania Le Jayenge, Nyanyian Syamel Dan Ernie Zakri Dapat Pujian Peminat. Lengg0k Suara Tu Macam Penyanyi Asal Lah !!

Bakal bergelar ibu dan ayah tidak lama lagi, pasangan popular Ernie Zakri dan Syamel sememangnya memiliki peminat mereka tersendiri. Pasangan duet ini juga kerapkali menghiburkan peminat dengan suara emas mereka itu.

Baik Syamel mahupun Ernie, kedua-duanya mampu membawakan pelbagai rentak lagu dengan baik. Meninjau akaun Instagram Syamel Official, telah dikongsikan satu rakaman video yang memperdengarkan suara mereka menyanyikan sebuah lagu h1ndi.

Memilih lagu popular berjudul Tujhe Dekha To dari filem box office Dilwale Dulhania Le Jayenge, video pendek ini dirakamkan Syamel dan Ernie ketika berada di dalam kereta. Mendengar intro nya sahaja mampu membuatkan peminat teruja.

Alunan suara dan sebutan Syamel dan Ernie kedengaran seperti penyanyi asalnya, Lata Mangeshkar dan Kumar Sanu. Dengan kapsyen tertulis ‘ F4lling in love with you everyday ‘, nyanyian mereka ini telah mendapat banyak likes daripada peminat.

Jom tonton video di bawah :

Alunan suara Ernie dan Syamel ini telah mendapat banyak komen daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” We want more, sedapnya suara mat1 mat1 aku ingat suara penyanyi asal tadi. Cover rupanya, punya p0wer lengg0k tu.. “

” Ish ingatkan pasang lagu h1ndustan mana-mana, pastu ternampak original audio. Sedapnya suara, nanti mesti baby keluar je nang1s pun merdu.. “

” Best sangat, ulang ulang dengar. Feeling bebenar malam ni dengan suara Ernie dan Syamel. dah macam duduk B0llyw00d.. “

” Eh kalau gini dalam kereta tak payah on radio la. Dua-dua nyanyi terhibur betul. Sedap sangat suara both.. “

” Bangmel kakninieee pahal sedap sangat nii , suara bangmel matching sangattt suara kak ninie tu saya h├ámpir ingat tu suara penyanyi H1ndustan.. “

” Ingat dengar radio tadi, f4ling in love jgk lah dgn suara merdu tuh. Terbuai dengar lagu ni, we want more, We want more. Cover from movie m0habbattein plak pls.. “

” Sedaplah aih suara, rasa macam duk dekat b0mbay lak. Bersemut hab1s sump4h, tak puas dengar macam suara penyanyi original tu.. “

Manalah peminat tak memuji apabila dengar alunan suara Ernie dan Syamel ini, dengar sebijik sama seperti penyanyi asal. Hampir-hampir ada yang ingat dengar radio lagi. Semoga ada lagi cover lagu yang akan dikongsikan pasangan ini pada masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syamel Official, IG Ernie Zakri, IG Erniexsyamel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..