” Nampak kak Deanna berisi sikit tapi still maintain cantik.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Pelakon Selubung, Deanna Yusoff Cur1 Perhatian Peminat. Tak Banyak Berubah Wajahnya, Maintain Awet Muda !!

Bintang bernama Deanna Yusoff cukup popular di kalangan peminat filem era 90-an. Bintang filem Selubung, Abang 92 dan Ringgit Kasorrga ini mencipta nama dan kegemilangannya menerusi lakonan hebatnya itu.

Sekalipun sudah tidak seaktif dulu dalam bidang lakonan, perkembangan bintang berdar4h kacukan Melayu Inggeris ini dapat diikuti peminatnya di akaun sosial miliknya. Kali akh1r Deanna berkongsikan perihal filemnya sekitar tahun 2017 yang lalu.

Meninjau entry terbaru Deanna, telah dikongsikan sekeping gambar terbarunya dengan ucapan selamat hari Malaysia. Ketika ditanyakan oleh peminat di ruangan komen, Deanna memberitahu dia sekarang berada di negara jiran, Singapura.

Sekalipun Deanna telah berusia 54 tahun, wajahnya masih tetap cantik seperti dahulu dan tidak nampak dimam4h usia. Mengamalkan pemakanan yang seimbang dan menitik beratkan penjagaan wajah, itu adalah rahsia Deanna yang dikongsikan di portal Nona sebelum ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar Deanna ini telah mendapat perhatian peminat dan ramai yang menegur wajahnya yang tampak muda. Antara komen-komen peminat :

” Morning Deanna. Looking absolutely fabulous and glowing. Beautiful as always, love so much with your energy.. “

” Morning kak deanna. You look so beautiful and so sweet. slmat hari malaysia stay safe take care kak deanna.. “

” Tak nak buat comeback acting ke, Rindu sangat deanna. Minggu ni dua citer akak sewa. Ringgit kasorrga dan selubung.. “

” Cantik selalu kak Deanna ni, natural beauty my sister. Rindu sangat dengan lakonan Deanna. Kami membesar di era 90-an, memang tengok semua filem kak Deanna.. “

” Lawanya Deanna, look so French. Sentiasa admire dengan Deanna dan salah seorang aktress wanita kegemaran saya dari dulu sampai kini.. “

” Comel sangat kak Deanna ni, masih lagi cantik dan nampak muda. Saya big fan Spanar Jaya, sentiasa rindu lakonan Deanna.. “

” Cantiknya sampai tak sedar kl1k like 3 kali. Nampak kak deanna berisi sikit tapi still maintain cantik kak. Awet muda selalu.. “

Tidak banyak berubah dan yang pasti masih terlihat wajahnya yang awet muda itu. Apapun, walau di mana jua Deanna berada, semoga Deanna sentiasa berjaya dalam semua lapangan yang diceburi dan selalu ceria.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Deanna Yusoff

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..