” Kes1an anak dalam perut yang kena, haha.. ” – Netizen

Video Ryzal Kant0i Sh0pping Kereta Mainan Buat Ramai Terhibur. Mengidam Ke Ryzal, Banyak Sangat Tu Yang Dibelinya, Dah Boleh Buat Koleksi !!

Sudah pasti ramai yang mengenali Maryam You Narae dan juga Nik Muhammad Ryzal Nik Ibrahim yang sememangnya rajin berkongsikan video telatah dan gelagat mereka di media sosial. Malah boleh dikatakan banyak video mereka ini sering membuatkan peminat mereka terhibur.

Selain itu, pasangan ini tidak lama lagi bakal menyambut cahaya mata pertama mereka. Telah dikongsikan sebelum ini oleh kami akan kesungguhan Maryam dalam menyiapkan pakaian anaknya itu dengan usaha Naryam yang menjahitnya sendiri.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram duriankimchi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ryzal bersama Maryam sedang membuka kotak-kotak barangan yang dibeli mereka secara atas talian. Perkongsian video tersebut sekali lagi telah mencur1 perhatian peminat.

Menerusi video itu, kotak-kotak yang telah dibuka oleh Maryam kesemuanya adalah kereta mainan. Sempat Ryzal menyak4t Maryam dengan mengatakan kesemua barangan yang dibeli oleh dirinya itu adalah untuk anak mereka tidak lama lagi.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Kongsi Ryzal lagi, ketika dia sedang memandu kereta, anak dalam kandungan sering menend4ng dan itu menandakan bahawa anak mereka sangat menyukai kereta. Di ruangan komen, ramai peminat yang terhibur menonton video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Kes1an anak dalam perut yang ken4, haha. Padahal bapaknya yang mengidam shopping kereta, anak jadi mangs4, hahaha.. “

” Memang puon hakikat memang suami suka shopping ni, termasuk laki aku. Hahaha kelakar tengok muka¬† Maryam, dah habis ger4m sangat dah tu.. “

”¬† Kelakar time Mariam bal1ng kotak tu, nampak memang dah tak larat nak kejor Ryzal, bertabah lah Maryam, hehe tapi comel tengok perang4i masing-masing.. “

” Semuanya kereta ke, dalam kotak besar tu apa, kerata juga ke. Hahaha anak dalam perut kena fitn4h, orang lain yang nk kereta lah.. “

” Selalu mak fitn4h anak, ni bapak fitn4h anak, hehe. Ryzal kau tnggu lah nanti, kereta tu kena smpan betul-betul, nanti anak dah besar tak0t hbs semuanya dia r0sakkan, haha.. “

” Lawak lah tengok Ryzal, ini Ryzal yang mengidam kereta mainan, tapi ayat nk lepas diri, dia cakap lah anak dalam perut yang nak, hahaha.. “

” Kelakar sungguh dua ketul ni, alahai anak tak keluar lagi, si ayah dah ready belikan mainan banyak tu, untung lah anak.. “

Kelakar bila melihat muka Mary4m tahan ger4m dengan Ryzal,haha. Bertabahlah Maryam yer, anggap je ini adalah sebahagian ‘mengidam’ Ryzal. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga segala urusan bersalin Maryam nanti akan dipermudahkan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Duriankimchi, Ryzal Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..