” Dah ger4m sangatlah tu panggil tak datang.. ” – Netizen

Drama Di Pagi Hari Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Membaca Buku Buat Peminat Terhibur. Kuat Menyak4t Adiklah Yusuf Ni. Part Alisa Jer1t Nama Yusuf Tu Gar4ng Betul, Haha !!

Gelagat dua beradik comel, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah sememangnya sering menjadi tumpuan peminat. Si abang bersifat penyayang manakala si adiknya pula manja dan lasak orangnya.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan telatah dua beradik ini di pagi hari. Akaun Alisa yang diselia oleh Hanis Zalikha ini turut tertulis kapsyen memberitahu suasana kec0h di rumah apabila Yusuf perlu membacakan buku untuk Alisa.

Alisa menyebut ‘read for me abang‘ dan Yusuf membacakan buku berkenaan planet untuk Alisa sambil Alisa turut mengikut apa yang disebut oleh abangnya ini. Seketika kemudian, Yusuf menghentikan bacaannya dan berlari turun dari katil.

Alisa yang masih belum puas mendengar cerita memanggil Yusuf supaya duduk kembali di sisinya. Yusuf pula mengus1k Alisa dengan tidak kembali ke katil sehinggakan Alisa menjer1t memanggil nama ‘Yusuf’.

Jom tonton video di bawah :

Video berdurasi hampir 3 minit ini menarik perhatian peminat dan sehingga kini sudah ditonton lebih 500 ribu tontonan. Antara komen-komen peminat :

” Argh ger4m, kawan dah fedup terus panggil nama haha. Yusuf tu pun dah pandai mengus1k adik, good boy la haha.. “

” Pandai sangat, sekali jer1t Yusuf terus disebutnya haha. Dah ger4m sangatlah tu panggil tak datang. Girl always need the attention.. “

” Comelnya both adik dengan abang ni. Come back abang haha. ciri-ciri anak nombor 2 ni memang suka mengarah haha.. “

” Come here come here abang.. Lembut je dia panggil yusuf tapi bila ger4m dia dtg. Panggil yusuf terus haha.. “

” Gar4ngnya awak ni Alisa but awak still cute. I understand her feel when she sh0ut ‘ Yusuf ‘ haha. Alisa Alisa, abangpun kuat menyak4t adik.. “

” Anak nombor 2 memang gar4ng kot noh haha. Nak panggil bacakan buku ja pun macam nak panggil bergad0h haha.. “

” Gar4ngnya Alisa ni, kakak kawasan betul lah haha. Si abang tu mengus1k betul, good bye Alisa haha. Comelnya la hai dua beradik ni, terhibur tengok.. “

Mujurlah ada mommy Hanis, cepat-cepat ditegur Alisa supaya memanggil abang dan bukannya Yusuf sahaja. Macam-macam ragam Alisa, mujur si abang Yusuf melayan dan mengikut sahaja kehendaknya. Terus ceria Yusuf dan Alisa dan stay safe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..